Junis sista dragning i Eurolotteriet erbjuder en jackpott på £19 miljoner

By Per / juli 23, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Junis sista dragning i Eurolotteriet erbjuder en jackpott på £19 miljonerMånadens sista lottodragning kommer att hållas i kväll och vara värd hela £19 miljoner (€24 miljoner) i en rolloverjackpott efter att spelarna i EuroLotto tisdagens dragning inte kunde matcha alla sju nummer som drogs.

Än så länge har det varit sju lottodragningar den här månaden, och två av dem har lett till toppvinnare. Den första jackpottvinsten kom för två veckor sedan, på fredagen den 13, då en spansk spelare matchade vinstnumren och drog hem hela £109 miljoner (€137 miljoner) och lyckades visa att fredagen den 13 inte behöver vara så otursam trots allt. Nästa toppvinst kom bara två dragningar senare, då en portugisisk spelare slog oddsen och säkrade jackpotten värd £19 miljoner (€24 miljoner).

Vi har haft två större prisvinnare än så länge i juni, så uppmärksamheten riktas nu på att se om någon spelare kan få till ett hattrick i ditt favoriteuropeiska lotteri och vinna jackpotten ännu en gång den här månaden. Sist som det var tre toppvinnare på en månad var i mars, då spelare från Storbritannien, Schweiz, och Spanien alla tog hem en lottojackpott. Den största vinsten av de tre säkrades av britten Neil Trotter, som tog hem hela £107 miljoner (€129 miljoner) i jackpotten den 14 mars.

EuroLotto Sverige

Om du vill delta i kvällens dragning och ha en chans att bli månadens tredje och sista jackpottvinnare, så kan biljetter köpas fram till 19.30 BST på nätet eller i person från en auktoriserad återförsäljare.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: