Europa Lotteriet Superdraw som äger rum ikväll har ett toppris på hela £80 miljoner

By Per / mars 7, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Europa Lotteriet Superdraw som äger rum ikväll har ett toppris på hela £80 miljonerDet populäraste lotteriet i Europa kommer att ha ännu en Superdraw ikväll, en som ger spelarna över hela Europa chansen att vinna en jumbojackpott värd £80 miljoner. Kvällens dragning är den första Superdraw att hållas i år, men det är den tolfte av sitt slag sedan lotteriet bildades 2004.

Trots att det funnits ett flertal speciella dragningar i Europa Lotteriets historia, så hålls de vanligtvis två gånger om året, så många spelare kan säkert vara dåligt insatta i formatet. De här speciella dragningarna skiljer sig visserligen från de vanliga dragningarna i det att de har en större jackpott, men formatet är i övrigt precis likadant – för att dra hem toppriset måste man matcha alla fem huvudnummer och bägge Lucky Stars. Om ingen biljett lyckas matcha alla sju nummer får jackpotten rollover till den nästkommande dragningen. Av de 12 stora jackpottarna som erbjudits i Superdraws de senaste åren, så har bara fem av dem vunnits på samma kväll som specialdragningen.

Den senaste Superdraw-jackpotten drogs hem av en tursam spelare från Spanien den 15 november 2013. Den anonyma spanjoren matchade alla sju nummer och drog därmed hem det största priset värt hela £80 miljoner (€100 miljoner). Spanien har varit speciellt tursamt i Eurolotteriets speciella dragningar, och har säkrat två av fem jackpottar som vanns på dragningskvällen.

EuroLotto Sverige

För att ha en chans att vinna stort och dra hem kvällens imponerande jackpott, så får man se till att ha köpt sina biljetter gott om tid i förväg. Biljetten kan köpas genom officiella biljettåterförsäljare lokalt eller genom de som finns på internet.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: