Lotto Resultat

EuroLotto resultat

Lotto resultat är häpnadsväckande saker. Även om själva nummer inte har några magiska egenskaper, så har dessa samma nummer makten att göra dig till multimiljonär över en natt. Det enda som står mellan dig och ett liv av finansiell framgång är en rätt lotto raden av fem huvudnummer och två Lucky Star bonus siffror. Om de nummer som du har spelat kommer överens med de dragna lotto raden och är publicerade som officiella resultaten från lotteriet, så är du vinnaren!

Rätta Lotto Rader

Denna sida visar dig alltid rätta lottoresultat från den senaste dragningen i Eurolotteriet så snart de blir tillgängliga. Om du har vunnit ett av många priser att spela för, bör du göra anspråk på vinsten snabbt så du kan samla in den utan fördröjning. Se den senaste rätt lottorad i bannern direkt nedanför och klicka på länken för att se mer information om varje dragning:

EuroLotto Resultat

Ifall ingen spelare har haft den rätta lottoraden kombination av 5 huvudnummer och 2 Lyckostjärne-nummer, kommer jackpoten att rulla vidare till nästa lottodragning.
Detta kallas också för „rollover från gårkvällens dragning“.

Enda undantag för denna regel gäller när lotteri beloppstaket för jackpotten uppnås. När denna gräns nås, förblir jackpotten på samma belopp tills en rätt rad på 5 och 2 Lucky Stars tilläggsnummer hittas. Alla kvarvarande prisbelopp som överstiger jackpotten rullar vidare till näst högsta vinstnivå. När en speciell Euro Lotto Superdragning eller Mega Jackpott dragning sker, delas jackpotten mellan de spelare som har kommit närmast att vinna jackpotten. Glöm inte att kolla Europa lotteriet resultat efter varje dragning för att se om du är vinnaren av någon betydande pris, jackpotten själv har nått 190.000.000 € … lita inte på att automatiserade e-post meddelanden alltid kommer att informera dig om detta eftersom dessa ofta blockeras av skräpfiltrar vilket gör att du kanske missar din vinstchans.

Vi är naturligtvis alla mycket glada över att spela i denna enorma lottospel. Men vi kan inte ryckas, varje vecka hör vi rapporter om människor som inte kassa sina vinnande lottoraden …