Tips för att öka dina Eurolotto chanser

By Per / oktober 10, 2016
Eurolotto spelare och chansen att vinna.

Medan Eurolotto spelare anpassar sig till de största förändringarna under sina 12 år kan vissa fans överväga att ändra på hur de väljer sina nummer eller se efter om det finns något de kan göra för att öka sina chanser att vinna.

Som ett resultat av dessa förändringar förväntas större jackpots på en mer regelbunden basis, så det kan finnas en del knep som är värda att testa för att ge dig själv den bästa möjliga chansen att vinna.

Spela lotto i ett sällskap

De senaste förändringarna i Eurolotto har skapat fler stora vinster och fler sätt att vinna tack vare utökningen av tilläggsspel, förändringarna har även förlängt oddsen att vinna jackpotten med en tolfte Lucky Star till spelets mall.

Det enda garanterade sättet att öka dina chanser att vinna är genom att köpa flera lotter, men de goda nyheterna är att du kan gå med i ett spelsällskap för att äga en andel på flera rader in i dragningen utan att spendera för mycket pengar.  Läs mer här

Även om du skulle behöva dela om något pris vanns av gruppen, kommer du att äga en andel av flera lotter genom att gå samman med andra, som på så vis gör det mer sannolikt att vinna genom alla spel. De övergripande oddsen för att vinna fortsätter at ligga på 1 av 13, och du kan spela i ett sällskap antingen online eller genom att gå ihop med arbetskamrater eller vänner.

Spela slumptal

Oddsen att vinna är densamma för alla kombinationer av Eurolotto siffror, men det är alltid värt att försöka välja en rad som undviker populära kombinationer av siffror eller för många siffror under 31. Det skulle vara väldigt irriterande att vinna ett pris i en av toppraderna och sedan upptäcka att du måste dela det med hundratals eller tusentals andra deltagare på grund av att du har spelat med något slags mönster som ett, två, tre, fyra och fem som dina huvudnummer.


Att välja siffror som har personligt värde är en stor del av det roliga för många spelare, och om du kan hålla dig borta från de mest populära raderna så är det mer sannolikt att få ett ordentligt pris om dina nummer dyker upp i dragningen.

Håll koll på lotto jackpotten

Medan Eurolotto toppjackpot på 190,000,000 euro förblir oförändrad, har mängden dragningar ökat. Det kan nu omsättas för fyra dragningar på toppen innan den måste vinnas. Om det inte vinns i den efterföljande dragningen, omsätts hela prissumman till nästa vinnarrad.

När jackpotten är maximerad kommer överskottet från lottförsäljningen – som vanligtvis läggs på toppen – att omsättas till nästa vinnarrad som oftast är en 5 + 1 Star-matching. Oddsen att vinna i den högsta raden är 1 på 6,991,908 – astronomiskt sett bättre än jackpotten själv – och du kan vinna flera miljoner utan att behöva matcha alla dragna nummer.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: