Det nya Europeiska Millionaire Maker – Allt du behöver veta

By Per / september 9, 2016
Eurolotto Sverige

När en stor månad för Euro Millions kommer igång kommer spelare i Storbritannien och resten av Europa att se de förändringar som träder i kraft den 24 september, och undra hur de nya funktionerna kommer att påverka spelet.

Bland de spännande planerna finns ett helt nytt lotteri som kallas Europeiska Millionaire Maker, som lovar att skapa flera nya miljonärer i alla deltagande länder – men hur kommer det att gå till, när kommer det att ske och vad behöver du veta?

Vad är det nya Europeiska Millionaire Maker?

Den nya lotteriet kommer att vara ett gemensamt spel som erbjuds av alla nio deltagande länder. Medan spelet kommer att kallas European Millionaire Maker i Storbritannien, kommer det att ha olika namn i andra länder, såsom Lluvia de millones i Spanien och MillionenRegen i Österrike. Varje Euro Millions-spelare kommer att ha möjlighet att delta och flera vinnare kommer att utses.

Hur fungerar det?

Alla som spelar Euro Millions samma kväll som en Europeisk Millionaire Maker-dragning kommer att få en unikt, slumpmässigt genererad kod på sin lott, där den första bokstaven motsvarar det land där lotten köptes. För brittiska spelare kommer koden alltid börja med H, J, M, T, V, X eller Z, följt av ytterligare tre bokstäver och fem siffror. Den första bokstaven i koden kommer att motsvara det land där lotten köptes:

LandFörsta bokstav i uttlottningskoden
ÖsterrikeA, N, O eller W
Belgien BB
FrankrikeF
IrlandI
LuxemburgL
PortugalP
SpanienE
SchweizR eller S
StorbrittannienH, J, M, T, V, X eller Z

Flera vinnande koder kommer att dras slumpmässigt under kvällen, och eftersom varje kod är unik garanterar det att ett visst antal spelare runt om i Europa kommer att bli miljonärer.

Onlinespelare kommer att meddelas automatiskt om de har vunnit ett pris, medan de som köper fysiska lotter uppmanas att kontrollera sina lotter noga för att se om deras Europeiska Millionaire Maker-kod matchar en av de lotter som dragits.

Hur skiljer det sig från den brittiska Millionaire Maker?

För brittiska spelare kommer det inte vara någon större skillnad. Dragningar som erbjuder det speciella Europeiska Millionaire Maker-spelet ger bara den vanliga koden på lotten. Denna kod tas sedan med i dragningen för både det brittiska Millionaire Maker-lotteriet och det Europeiska Millionaire Maker-spelet, vilket ger spelaren en extra chans att vinna £1,000,000.

Hur många priser kommer att erbjudas?

Flera nya miljonärer blir till i varje spel. Beloppet kommer att meddelas före varje dragning, och den första dragningen kommer att garantera 25 nya miljonärer runt om i Europa.

När sker dragningarna?

Det kommer att ske några Europeiska Millionaire Maker-dragningar varje år, och den första planeras att äga rum fredagen den 28 oktober 2016.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: