Eurolotto Mega Fredag: Är du Redo?

By Per / mars 26, 2015
Eurolotto Mega Friday Sverige

EuroLotto fans startar sina motorer och köa vid startlinjen för denna månads Mega fredag, där tio spelare vinner £ 1.000.000 och deras drömbil.

Om du matchar en av de vinnande Millionaire Maker koder dragna på natten, kommer du inte bara plocka upp en snygg oväntade – du får ditt val av en av många lyxbilar. När vädret blir varmare, dagarna blir längre och tankar går till ferie, resor och långa dagar utanför, är tanken på att ta en lång åktur i en cabriolet BMW M6 omöjligt kittlande. Beroende på din ålder, så har du en mängd olika alternativ öppna för dig. Vill du ha en Aston Martin? Om du är över 25, finns der två att slåss om. Die-hard Audi älskare? Om du är mellan 17 och 21, kan du köra till banken i en Audi S5. Andra bilar som finns är en Jaguar F-Type V8, en Porsche Cayenne Hybrid, en Alpha Romeo 4c och en Range Rover Autobiography.

Du behöver inte oroa dig för vägskatt och försäkring heller – Mega fredag ​​har du täckt för det första år, så att du kan glömma allt om att skriva in ditt nummer plattan på pris jämförelse webbplatser. Om du är i åldern mellan 17 och 24, kommer din försäkring premie täckas upp till värdet av £ 30,000, medan någon vinnare 25 år eller äldre kommer att ha rätt till £ 20.000 för täckning. Om din bil och alla fällor inte överstiger summan av £ 150.000 sedan resten kommer att återbetalas till dig – tänk på alla luftrenare du kan köpa till denna överskottsel!

Hur spelar jag i lottningen?

Mega fredag ​​har pågått stark sedan oktober förra året, och om biljettförsäljningen är någon indikator, åtnjuter speciella spel stor popularitet. I februari, spelare fick chansen att vinna en cool £ 1.000.000 samt en oförglömlig, diamant-prydda semester till Sydafrika. Biljettförsäljningen för att rita toppade en otrolig € 80.800.000 (58.600.000 £ vid tidpunkten för dragningen), och medan den siffran inkluderar spelare från de deltagande länderna, Storbritannien förutsatt en massiv ökning till att de totala tack vare det stora intresset för Mega Fredag.

Om du verkligen revved vid tanken på en ny uppsättning hjul och en sju-figur utbetalning, då kan du köpa biljetter till Mega fredag dragning ​​nu, för kvällens EuroLotto spel, som har en £ 47.000.000 ( 64.000.000 €) jackpott att spela om. De potentiellt givande linjer är på spel från auktoriserade återförsäljare online på ett ögonblick – bara se till att du har slutfört dina inköp innan 19:30 på fredag. Lycka till och ha kul.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: