Eurolotto Superdraw annonserad för fredagen den 5 juni 2015

By Per / juni 2, 2015
eurolotto superdraw 2015

Eurolotto fans kommer att ha en chans att landa fantastiska £71 miljoner (bestämd summa på €100 miljoner) på fredagen den 5 juni då nästa Superdraw kommer att äga rum. Det har varit en hel del toppriser på sistone, men Superdraws sätter jackpotten till än högre höjder och ger de som har en biljett chansen att dra hem summor som skulle få till och med rika och berömda att känna sig rejält avundsjuka.

Den senaste Superdrawen var på fredagen den 6 mars, och en tursam spelare från Portugal drog hem €100 miljoner, medan det var nästan 4.3 miljoner som vann något annat pris samma kväll. Superdrawn den 5 juni kommer att ha samma jackpott, och deltagare runtom på kontinenten kommer säkert att dra till sig biljetter för att få en chans att få vara med på den mest spännande Eurolotto dragningen på månader.

Vad händer om ingen har rätt lottorad?

​Om det inte är någon som vinner toppriset den kvällen, så kommer jackpotten att rulla vidare på samma vis som den skulle ha gjort efter en vanlig lottodragning, och den fortsätter sedan att växa tills den når Eurolottos topptak på €190 miljoner. Det innebär att en extraordinär utbetalning kommer att ske någon gång efter Superdrawen, och många fans drömmer nog redan om hur de planerar att spendera pengarna.

Skulle du köpa ett av landets dyraste hem, planera världens mest påkostade fest, eller kanske skulle du tänka dig någonting mer extravagant än så? Kolla in några förslag på hur man kan göra det mesta av ett pris på otroliga €100 miljoner.

Mycket händer i lotterier

Till och med innan det att Superdrawen äger rum så kommer det att erbjudas ett gäng fantastiska priser från Eurolotto, med start redan med kvällens dragning. En jackpott på £10 miljoner (€15 miljoner) kommer att delas ut ikväll till den som har rätt lottorad och kan matcha alla fem huvudnummer och bägge Lucky Stars, efter framgången från en spansk spelare som i tisdags vann £34.2 miljoner (€47.8 miljoner).

Mittveckans succé avslutade fyra rollovers, och det var en fantastisk dragning i tisdags där över 1.6 miljoner spelare vann priser, inklusive sex som matchade fem huvudnummer och en Lucky Star och därmed fick hela £137,945 (€180,585). Ta en titt på Eurolotto resultatsidan för att se precis alla priser från de senaste dragningarna.

Om du funderar på att bli den senaste vinnaren så behöver du i alla fall skaffa dig en biljett med den rätta lottoraden innan kvällens dragning. Du kan besöka en auktoriserad återförsäljare i en av deltagarländerna, eller så kan du vara med över nätet. Då kan du köpa biljetter så mycket som fyra veckor i förväg, och så kan du få förtur att delta i Superdrawen. Kom med och ha kul, och lycka till.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: