Jag har vunnit £1 miljon på EuroLotto Sverige! Kan jag få dagen ledigt?

By Per / maj 26, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Jag har vunnit £1 miljon på EuroLotto Sverige! Kan jag få dagen ledigt?Jane O’Brien från Ruislip frågade sin chef om hon kunde få en dag ledigt för att fira att hon upptäckt sig vara miljonär tack vare att ha hittat en biljett i sin handväska. Där hade den legat i över tre månader!

Jane, som redan är van vid att hålla igång Londons vägar som TFL-trafikkontrollant, har nu sina planer på att flytta med ett nytt hus och en familjesemester som toppar miljonärernas shoppinglista.

En exalterad Jane sade “Det var en fantastisk upplevelse att vinna, och att ringa till chefen och säga att jag inte kunde komma var verkligen en unik upplevelse. Min överordnade var nästan lika mållös som jag om vinsten.

“Det kändes så underligt, att veta att vinnarbiljetten legat där i väskan hela tiden. Jag har tänkt på alla gånger när jag lagt den där väskan utom sikt de senaste tre månaderna, och tänkt på hur det kunde ha blivit!”

Planer för ‘när jag vinner lotteriet’

När vinsten nu bekräftats och pengarna lagts undan säkert i banken så delar Jane gärna med sig om planerna för framtiden. Hon skämtar att ”jag har alltid älskat att diskutera mina planer för ’när jag vinner EuroLotto’ så jag är ganska klar med vad jag vill göra. Toppen på listan är ett nytt hus. Jag har letat länge men inte kunnat hitta något jag gillar och har råd med. Det är otroligt att jag för en gångs skull kan köpa ett hus snarare än en mesig liten lägenhet.”

Jane håller ständigt sina fötter på jorden när hon pratar om framtiden. Hon har inga planer på att sluta jobba, och septemberresan till New York som hon arbetat dubbelt och extra för att ha råd med kommer inte uppgraderas, däremot erkänner hon att hon kanske kommer shoppa lite!

EuroLotto Sverige

“Jag har tur – jag gillar verkligen mitt jobb och de jag jobbar med, så jag har inga planer att sluta jobba över huvud taget, men det är kul att veta att om jag skulle bestämma mig för att göra det skulle jag ändå ha en ekonomisk säkerhet och ett trevligt hem. Wow, det känns skönt att säga det!”

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: