Eurolotteriets jackpott gav déjà vu

By Per / februari 17, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Eurolotteriets jackpott gav déjà vuEurolotteriets dragning på fredagen gav många spelare en underlig känsla av déjà vu, eftersom den levererade en jackpott värd strax över €25 / £20 miljoner till en enda spansk spelare för andra veckan i rad. Det exakta värdet på jackpotten som vanns i fredags var €25,543,227 / £20,927,566, och framgången innebär att Spanien nu varit med om tre jackpottvinstar sedan början av året. Frankrike är det enda andra landet som vunnit en jackpott (en fransk spelare har vunnit toppriset två olika gånger) så spanska spelare har definitivt dragit igång 2014 på ett väldigt positivt sätt!

Som vi nämnt tidigare förekommer det inga mönster i lotterispel som är genuint intressanta på något matematiskt vis, och det inkluderar även korttidsmönster när ett specifikt land vinner flera jackpottar i rad. Det sagt så kommer dessa vinster definitivt att inspirera fler spelare från just det landet att delta, och det ökade antalet spelare från det landet ökar ju då även chanserna för det landet att vinna på nytt. Huruvida en spansk spelare kommer lyckas vinna nästa jackpott ännu en gång, det kvarstår att se.

Nästa lottospel äger rum nu på tisdagen, den 18 februari, och kommer att erbjuda en helt ny jackpott värd €15 miljoner, som borde vara värd runt £12 miljoner om det blir någon brittisk spelare som lyckas vinna den här dragningen. Storbritannien har ännu inte tagit del av vinstyran, och det har inte de andra deltagande länderna heller, men det finns fortfarande gott om tid för den rådande situationen att ändra sig.

Spela EuroLotto

Lottospelare som letar efter inspiration när de väljer nummer inför nästa omgång biljetter kanske vill ta sig en titt på statistiksidan, som detaljerar hur det gått för de olika numren sedan spelet började. Sidan avslöjar just nu att de nummer som inte vunnit på längst tid är nu inför mittveckodragningen är 09, 30, 14, 40 och 07, och de Lucky Star-nummer som inte vunnit på längst tid är 03 och 06. Det blir intressant att se om det blir något av de här numren som vinner matchen på tisdag, och vi önskar förstås lycka till till alla som tänker ta del av dragningen.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: