Två veckor kvar inför Europa Lotteriets Superdraw på £80 miljoner

By Per / februari 21, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Två veckor kvar inför Europa Lotteriets Superdraw på £80 miljonerOm två veckor kommer en speciell Superdraw med Europa Lotteriet att äga rum. Den kommer att hållas på fredagen den 7 mars 2014, och vi kommer att se jackpotten för dragningen nå upp till otroliga £80 miljoner, alldeles oavsett av om jackpotten vinns i dragningen innan.

Dragningsformatet kommer att förbli oförändrat, och den enda skillnaden är den garanterade jackpottsumman. Om det inte är några spelare som matchar alla fem huvudnummer och bägge Lucky Stars som måste has för att man ska vinna Superdraw-jackpotten, så får toppriset rollover till nästa dragning.

Förra gången som det här ägde rum var på fredagen den 15 november 2013, och då var det en spansk spelare som lyckades matcha vinnarnumren och dra hem hela toppriset. Det här är den första specialdragningen i år, och det ger spelarna en chans att spela på den största jackpotten sedan spelet startades den 7 januari 2014. Begäran efter biljetter väntas stiga otroligt inför dragningen.

EuroLotto Sverige

Det är fortfarande fyra vanliga lottodragningar kvar innan specialdragningen, och kvällens dragning ger spelarna chansen att vinna en jackpott på £20 miljoner (€25 miljoner) efter att spelarna i tisdagens dragning misslyckades med att matcha vinnarnumren. För att ha en chans att vinna i jackpotten eller en av de många andra priserna som du kan vinna ikväll måste du se till att ha biljetterna redo.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: