€15 / £12 miljoner på spel i oktobers sista dragning med Europalotteriet

By Per / oktober 28, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

€15 / £12 miljoner på spel i oktobers sista dragning med EuropalotterietHalloween är precis runt hörnet och med det slutet på oktober. Morgondagens tisdagsdragning med Europalotteriet är månadens sista, och med den kommer en chans till en jackpott värd €15 / £12 miljoner. Denna månad har vi än så länge bara sett två jackpottvinnare, en halvvägs in i månaden och en i fredags. Kommer tisdagsdragningen den 29 oktober resultera i en tredje och sista vinnare, eller kommer jackpotten få rollover och därmed ge en ännu större jackpott i novembers första Europalotteriet-dragning?

Frågan är förstås om du vunnit än så länge denna månad, och om du vill avsluta den med en riktig smäll? Medan bara en handfull vinner de massiva Europalotteriet-jackpotterna, så får lotteriet hundratusentals vinnare varje tisdag och fredag, med prissummorna som går från ett par euro till på sin höjd så mycket som €190 miljoner.

Fira Halloween med ett par extra miljoner från Europalotteriet

Kan du tänka dig ett bättre sätt att sparka av Halloween-helgen på än med ett par extra miljoner i dina fickor? Med Europalotteriet har du faktiskt chansen att hålla €15 / £12 miljoner i dina händer om bara ett par dagar. Föreställ dig att välkomna barn som går dörr till dörr med ett par extra ton med godis! Eller varför inte använda pengarna till att krydda till huset lite inför spökdagarna?

euromillions lotteriet

Jag skulle inte tänka mig att du blir så galen att du använder allt, förstås – jackpotten som du kan få med en biljett från Europalotteriet är så stor att det är tillräckligt för att du ska kunna leva lyxigt resten av ditt liv, och dessutom ha råd med några halloweeniga grejor… missa inte chansen, gå och köp din biljett till Europalotteriet nu!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: