Tisdagens EuropaLotteriet-jackpott beräknad till £18/€21 miljoner

By Per / maj 29, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Tisdagens EuropaLotteriet-jackpott beräknad till £18/€21 miljonerKvällen ser veckans första EuropaLotteriet-dragning äga rum, och då det inte var några jackpottvinnare i fredagens dragning kommer det vara en rolloverjackpott som erbjuds ikväll. Tisdagens jackpott är beräknad till £18/€21 miljoner, och eftersom det bara är två tre dragningar kvar i det här paneuropeiska lotteriet för april 2013 blir det intessant att se om det dyker upp några fler prisvinnare, eller om EuropaLotteriet-jackpotten fortsätter att få rollover.

Det har varit totalt sex lottodragningar den här månaden, och av dessa sex har jackpotten vunnits tre gånger. Den första vinsten ägde rum den 5 april när två biljetter från Belgien matchade kombinationen på numren som drogs vilket ledde till en jackpott på £22/€26 miljoner. Som följd av detta var det två dragningar senare en biljett köpt i Frankrike som återigen vann £22/€26 miljoner, och sen en tredje vinst för april 2013 som kom från en biljett köpt i Spanien den 16 april, då vinnaren tog hem £12/€15 miljoner. Det blir därför intressant att se om någon mer jackpott vinns innan månadens slut.

Om tanken på att vakna imorgon bitti som multimiljonär känns attraktiv så borde du se till att ha biljetterna för kvällens dragning redo, för man vet aldrig, turen kanske står på din sida!

De senaste resultaten kommer att finnas tillgänglig strax efter kvällens dragning har ägt rum.

Ohämtade brittiska Millionaire Raffle-priser än så länge 2013

När de flesta spelar lotteriet kollar de sina nummer direkt efter dragningen bara för att. Oavsett om det är direkt efter dragningen på mobilen eller nästa morgon på datorn när de kommer till jobbet så är nummerchecken en av de roligaste delarna av lotteriet. Men ibland glömmer folk bort att göra det, och så missar de priser på grund av det. Läs igenom den här listan över ohämtade priser från den brittiska Millionaire Raffle 2013, och se om du är en av de sena vinnarna!

Den brittiska Millionaire Raffle lider speciellt av att folk inte hämtar ut priserna. Detta är vanligtvis på grund av att spelarna främst kollar på de huvudsakliga lottonumren, och om de inte vinner så tenderar de att glömma att kolla rafflekoden längre ned.

EuroLotto Sverige

Det finns fem brittiska Millionaire Raffle-priser som inte hämtats ut i år, ända tillbaka till juldagen när en speciell jul-Millionaire Raffle hölls, vilket gjorde 25 spelare både på juldagen och nyårsdagen till miljonärer. De nedanstående priserna är de som inte hämtats ut:

  • 25 december 2012 – Tre priser i Millionaire Raffle (se resultaten för 25 december 2012 för att se koderna). Biljetterna köptes i Neath Port Talbot, South Lanarkshire och Huddersfield.
  • 1 januari 2013 – Ett brittiskt Millionaire Raffle-pris, köpt i Blaenau Gwent och Torfaen
  • 1 mars 2013 – Raffle-nummer CGG941450, köpt i South Tyneside

Så om det här drar igång minnet på dig och du minns att du köpt en biljett för någon av dragningarna, då kan du leta fram biljetten nu och se om du har £1 miljon som väntar på dig!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: