Europa Lotteriets jackpott ligger nu på £95 miljoner

By Per / juni 9, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Europa Lotteriets jackpott ligger nu på £95 miljonerLottojackpotten för ett av Europas populäraste lottospel har nu stigit till £95 miljoner (€118 miljoner) då det inte var några jackpottvinnare i EuroLotto fredagens dragning. Jackpotten är nu den tredje största vi sett hittills det här året, och det är slutfasen efter tio dragningar utan en toppvinnare.

Trots att det saknades en jackpottvinnare var det ändå över fyra miljoner spelare som faktiskt vann. De största vinnarna i huvuddragningen var fyra spelare, inklusive en från Storbritannien, som vann £476,502 (€672,399) var genom att lyckas matcha alla fem huvudnummer och en Lucky Star.

Nu när lottojackpotten är kvar och åtråvärd för fredagkvällen riktas all uppmärksamhet på lördagens UK Lotto-dragning, där vi får se om det är några spelare som lyckas dra till sig det stora jackpottpriset. För ovanlighetens skull var det sex Lotto-spelare som gjorde just det när de matchade sex huvudnummer som drogs och därmed fick dela på jackpotten värd £4.7 miljoner.

Lördagens US Powerball -resultat avslöjade inte några toppvinnare, så jackpotten har stigit till US$257 miljoner och därmed blivit den största jackpotten som det multistatliga lotteriet erbjudit än så länge i år. En annan lotteridragning som nu har tillgängliga rolloverjackpottar är Italiens SuperEnalotto-spel som erbjuder en jackpott värd €8.8 miljoner.

Med ett högt antal tillgängliga rolloverjackpottar på spel ser den kommande veckan ut att bli riktigt spännande för lottospelarna. Vilka jackpottar som än fångar din blick så får du se till att köpa dem lång tid i förväg, och glöm inte att kolla numren efteråt för att se om du matchade en vinstkombination.

Lycka till, hörni!

EuroLotto Sverige

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: