Kvällens jackpott i Europa Lotteriet är värd €190 miljoner

By Per / oktober 24, 2014
europa lotteriet jackpott 190 milljoner

Lottofans dreglar säkert åt möjligheten att vinna kvällens härliga €190 miljoner  i jackpotten på Europa Lotteriet, som är resultatet av att ingen lyckats matcha alla fem huvudnummer och bägge Lucky Stars för att vinnatisdagens toppris på €180 miljoner. Den planerade Superdrawn hölls på fredagen den 3 oktober för att hylla årsdagen för när Österrike, Belgien, Irland, Luxemburg, Portugal och Schweiz gick med i det paneuropeiska lotteriet. Ingen lyckades dra hem den eftersökta jackpotten sedan, men miljoner med människor över hela kontinenten vann stora pengapriser.

Det här är den största jackpotten som lotteriet har sett i år och mer til. Den största jackpotten erbjöds i dragningen som hölls på fredagen den 13 juni 2014, när en spansk spelare drog hem fantastiska £109.5 miljoner (€137.3 miljoner). Toppriset gick upp i otroliga £108.2 miljoner (€130.2 miljoner) för dragningen som ägde rum på tisdagen den 7 januari och delades mellan en spelare från Spanien och en spelare från Frankrike. Den 14 mars 2014 lyckades en brittisk spelare vid namn Neil Trotter dra hem hela £107.9 miljoner (€129.3 miljoner) efter att ha köpt Lucky Dips-biljetter.

Medan de flesta skulle vara överlyckliga om de drog hem £87 miljoner så finns det säkert många som hoppas på fler rollovers och en chans att bli som Chris och Colin Weir, som drog hem £161.6 miljoner (€185 miljoner) den 7 juli 2011, och de nu skiljda Adrian och Gillian Bayford, som drog hem hela £148.6 miljoner (€190 miljoner) den 8 augusti 2012. Och nu historien upprepar sig. Oavsett vad så kommer vem som än vinner kvällens jackpott säkert gärna skriva på sin arbetsuppsägning tidigt imorgon bitti!

Letar du efter ett sätt att ta hand om dig själv och slå ned hösttråket? Du kan alltid muntra upp dig med en skål varm soppa och något trevligt på TV, eller så kan du satsa på att försöka bli multimiljonär för lite extra spänning? Biljetterna för kvällens stora Europa Lotteriet jackpott är nu till salu, och du har ända fram till 19:30 BST (20:30 CEST) för att lägga händerna på lite innan försäljningarna stänger. Lycka till!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: