Förbered dig inför fredagens massiva Superdraw med EuroLotto

By Per / november 14, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Förbered dig inför fredagens massiva Superdraw med EuroLottoMorgondagens dragning är verkligen speciell– den 15 november 2013 ser vi ännu en Superdraw med EuroLotto, där du har chansen att kamma hem en jackpott på €100 / £80 miljoner. Det är över sex gånger summan på en vanlig EuroLotto-jackpott, och det är betydligt mer pengar än de flesta av oss kan drömma om att få se i hela livet.

Det här är den tredje Superdrawen i år. Den första ägde rum den 22 mars och fick rollover till €132 / £112 miljoner innan den drogs hem av en fransk vinnare den 29 mars. Den andra EuroLotto-Superdrawen i år ägde rum den 7 juni och den fick uppleva nästan tre veckor utan en vinnare och nådde så mycket som €187 / £159 miljoner innan två vinnare, en från Irland och en från Belgien, båda lyckades få till alla fem siffror och de två stjärnorna.

Vem kommer att vara €100 / £80 miljoner rikare på fredag?

Det är roligt att alltid se den upphetsningen som kommer med en EuroLotto-Superdraw. På en del sätt är det som att fira en helgdag – alla kommer samman, antingen fysiskt eller känslomässigt, och jag skulle faktiskt säga att jag ser fram emot dessa dragningar precis lika mycket som jag ser fram emot jul eller min egna födelsedag. För dessa dragningar köper jag alltid minst två biljetter, bara för att se till att jag ökar mina odds så mycket som möjligt och inte missar något.

Spela EuroMillions lotteriet

Oavsett hur saker och ting går så kommer antingen någon att vara €100 / £80 miljoner rikare på fredag, eller så kommer vi att få ännu en otrolig rollover vilket gör att någon blir ännu rikare på tisdag, eller på fredag… men vem kommer det bli? Missa inte din chans, skaffa dina EuroLotto-biljetter!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: