Saknad brittisk Millionaire Raffle-vinnare har dagar kvar att hämta sitt pris på £1 miljon

By Per / juli 15, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Saknad brittisk Millionaire Raffle-vinnare har dagar kvar att hämta sitt pris på £1 miljonTiden börjar ta slut för en brittisk Millionaire Raffle-spelare som måste hämta ut sitt pris på £1 miljon innan det är för sent om bara strax över en vecka. Biljetten som är värd hela £1 miljon vanns den 31 december 2013 i en speciell Millionaire Raffle-dragning som erbjud tjugofem priser på £1 miljon istället för det vanliga singelpriset.

Vinnarbiljetten köptes i Warwick-området och matchade en av de tjugofem Millionaire Raffle-koderna från nyårsaftonsdragningen. Då 180 dagar nästan gått sedan vinsten har vinnaren bara fram till 23.00 BST på söndagen den 29 juni 2014 för att hämta ut vinsten innan priset, tillsammans med räntan som ackumulerats, läggs till i National Lottery Good Causes-fonden. En komplett lista över vinstkoderna från dragningen kan hittas på den här sidan.

Det ohämtade priset är nu det sista priset från den speciella nyårsaftonens Millionaire Raffle-dragning, så spelarna uppmuntras verkligen att gå igenom sina lotter från Europa Lotteriet för att se om de är den saknade vinnaren. Så tänk tillbaka nu – under den festiva perioden köpte du kanske en lottobiljett i Warwick? Om så var fallet är det nu som det är dags att leta rätt på dina gamla biljetter och se om du är den eftersaknade miljonären.

EuroLotto Sverige

Det bästa sättet att undvika att vinna på lotto och sen inte känna till det är att köpa sina lottobiljetter på nätet. Det är inte bara säkert och bekvämt att spela på nätet, men dina lottobiljetter kollas också automatiskt så att du får en emailnotifiering om din biljett matchade en vinnarkombination. Om du vinner ett pris så betalas dina vinster direkt till nätkontot, eller, om det är större vinster, så får du information om hur du kan hämta det.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: