Kvällens dragning i Eurolotteriet har en jackpott på £72 miljoner

Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Kvällens dragning i Eurolotteriet har en jackpott på £72 miljonerSpänningen bygger upp dig inför kvällens dragning i Eurolotteriet då det finns en jackpott på £72 miljoner (€88 miljoner) på spel. Det här är just nu det tredje största Eurolotteriet-priset som vi sett än så länge i år, efter att spelare i åtta följande dragningar misslyckats med att matcha alla sju dragna nummer.

Den största jackpotten än så länge i år var värd hela £108 miljoner (€130 miljoner) och delades mellan en biljettägare från Frankrike och en från Spanien efter att de lyckades matcha alla fem huvudnummer och bägge Lucky Stars som drogs i dragningen den  7 januari. På en andraplats har vi en £107 miljoner (€129 miljoner) stor jackpott som vanns av den brittiska spelaren Neil Trotter den 14 mars. Trots att Trotter, en bilmekaniker från södra London, hämtade sitt pris för nästan två månader sedan, så har han sedan dess blivit känd på nytt efter att hans namn utnyttjats i ett Eurolotterietlurendrejeri.

Emaillurendrejeriet, som uppmärksammades av polisen i förra veckan, informerade mottagaren att de valts av Trotter för att få en del av hans vinst. Emailet påstås vara från Trotter själv som säger att han för att bekämpa fattigdom valt att belöna 15 personer med £1 miljon vardera. Trots att lurendrejeriet verkar vara från vinnaren av de £107 miljonerna, så har polisen sagt att emailen inte på något vis kan kopplas till Trotter.

Kvällens dragning är månadens första, så det blir intressant att se om någon spelare kan bryta mönstret och ta sig ur kvällens dragning £72 miljoner rikare. Biljetterna kan köpas fram till 19.30 BST / 20.30 CEST antingen på nätet eller från en auktoriserad återförsäljare.

EuroLotto Sverige

De vinnande numren från kvällens dragning kommer att finnas tillgängliga från 20.30 BST / 21.30 CEST på den här sidan, så missa inte att kolla tillbaka för att se om du vann!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: