Euro Lotto Syndikat

Vad är EuroLotto syndikat
Vad är lotto syndikat?

Syndikat är en grupp människor som sammanför sina resurser för att köpa stort mängd lottokuponger och sedan dela priserna de kan få.
AgentLotto erbjuder nu denna tjänst på nätet, vilket frigör dig av alla ansträngning och gör att du kan njuta alla fördelarna av att spela som en grupp. De gör allt arbete, organisera syndikatet, köpa kuponger och även informera dig när du blir en vinnare! Grupp-spel ökar dina chanser att vinna på lotto jämfört med att spela enbart.

Varför spela i grupper?

Det är största Europeiska lotteriet!
Jackpot i EuroLotto kan rulla över flera gånger och har nått jackpott rekord på € 190 miljoner euro! Massor att dela!
Spelad i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Österrike, Belgien, Irland, Luxemburg, Portugal och Schweiz. Svenska folk kan spela online på internet
Alla priser, inklusive jackpotten, är skattefritt och betalas som ett engångsbelopp

Hver grupp har 100 medlemmar och aktier 55 lottorader i varje dragning.
Du behöver bara matche 1 nummer av 5 i rätt rad för att vinna ett pris, det beror på att vi se till att alla kombinationer av de två Lucky Stars tilläggsnummer i varje syndikat.
Om din syndikat matchar 2 av 5 lottonummer i rätt rad du vinner en prissumma! Att vinna Euro Lotto priser har aldrig varit så enkelt!

Hur i hela friden fungerar detta här?

När du går med i et hop spel hos Agentlotto, kommer du automatiskt placeras i en grupp av spelare och du kommer att spela i alla drar av lotteriet du väljer. Som operatör de driver varje syndikat och gör att alla lottokuponger köps för varje dragning, även om några medlemmar av din grupp hoppar av. De köper alla kuponger, samla alla vinster, och distribuera 100% av priser. Inga avdrag görs.

  • Välj gruppen du vill spela i.
  • Spela i syndikat och dela ett antal lotto rader för varje dragning.
  • Alla dina lottoraden elektroniskt kontrolleras mot de officiella resultat.
  • Vinster automatiskt distribueras och krediteras till ditt konto.
  • Automatisk ingått i varje lottodragning.

Varför spela med Agentlotto.com?

Agent Lotto

Det är enkelt! Du behöver bara registrera dig och välja de nummer du vill och börja spela med! Det är en säker, trygg och pålitlig tjänst Du missar aldrig en stor jackpot välta. Du behöver inte oroa dig för någonting: De köper lottokupong, skicka all information via e-post, meddela dig när du vinner och hjälpa dig att samla dina vinster. Alla syndikat vinster fördelas mellan dess medlemmar. Inga avdrag görs.

Observera att de även ger dig chansen att spela på den amerikanska Mega Millions och den italienska Superenalotto med en grupp liktänkande och bestämda spelare. Oddsen är goda att du redan är bekant med dessa lotterier då bägge är välkända på sina egna vis, den gemensamma faktorn är att de bägge ger spelare chansen att spela om stora prispotter. Grupperna för dessa spel är samordnade i stil med de vi förklarat här, men du lära dig om de mer intima detaljerna på deras webbsida.

Hur anger jag en EuroLotto syndikat?

Det är enkelt: Klicka bara här eller på bannern nedan för att överföras till operatörens  hemsida, så följ anvisningarna på blanketten. Din prenumeration kommer då att pågå under den tid du väljer att spela.

EuroLotto syndikat

Hur länge spelar jag för?
Du kan spela i syndikat gruppen så kort eller så lång tid som du vill.
Vill du hellre spela utanför ett syndikat? Klicka bara här: Spela EuroLotto på nätet