Femstjärnig lyx för januaris vinnare av EuroMillions Mega Week

By Per / januari 20, 2017
Femstjärnig lyx för januaris vinnare av EuroMillions Mega Week

Om vinterkylan drar ner dig kommer du definitivt vilja lägga vantarna på lotter för EuroMillions Mega Week dragningar den 31 januari och 3 februari.

Denna månadens EuroMillions Mega Week-dragningar sätter redan guldstandarden för 2017 genom att skicka iväg 10 spelare till en av tre fantastiska destinationer, där vinnarna kan välja mellan ThailandBali, eller Maldiverna.

Varje Mega Week-vinnare och en gäst kommer att få gratis transport till den närmsta internationella flygplatsen innan de kliver på ett plan i affärsklass till sin utvalda destination. Vid ankomsten kommer de att transporteras till deras femstjärniga bostad via bil eller sjöflyg, där de kommer få 14 nätter av lyx. Det enda stora beslut de behöver fatta är om de antingen vill äta på hotellet eller gå ut och spendera sin generösa måltidsersättning på en restaurang i närheten.

Här kan du läsa om vad du får njuta av på de tre destinationer som erbjuds denna Mega Week:

Bali: Vinnare som väljer detta indonesiska paradis får njuta av en fantastisk panoramisk villasvit hos The Hanging Gardens Bali Resort, komplett med en privat infinitypool.

Maldiverna: De som väljet de tropiska Maldiverna, får bo på Jumeirah Dhevanafushi Resort där de delar på en strandvilla med egen pool.

Thailand: En avkopplande paus på W Retreat, Koh Samui, väntar de som valt Thailand. Gästerna kommer att njuta av en vacker utsikt från deras strandnära rum som är komplett med privat pool.

Även om du kommer att få dricka läsk om du föredrar det, så finns det en god chans att ”torra januari” kommer behöva ge plats för ”torra ginuari” med detta Mega Week-priset, eftersom alla 10 vinnare kommer att få 40 pund att lägga på drinkar per dag. Då har de något att släcka sin livsförändrande vinst med!

De första Mega Week-dragningarna för 2017

De första dragningarna för 2017 sätter ribban yrsligt högt när den erbjuder ett val av tre lyxdestinationer att resa iväg till som grädde på moset av sin enorma kontantvinst.

Spridda mellan dragningarna den 31 januari och 3 februari, så kommer den första Mega Week för 2017 att göra fem EuroMillions-spelare 1 miljon pund rikare i varje dragning, där varje vinnare även får välja mellan Bali, Thailand eller Maldiverna som destination för en resa för livet. Varje vinnare, plus en gäst de väljer att ta med, kommer att skämmas bort med skjuts till och från deras närmsta internationella flygplats innan de kliver ombord ett affärsklass-flyg till deras utvalda ort.

Vid ankomsten kommer de att spendera 14 dagar i lyx, simmandes i deras privata infinitypool, promenerandes längs stranden, eller bara ta det lugnt i deras extravaganta villa – allt med valet av att äta mat på hotellet eller gå på äventyr till middag. En daglig ”veckopeng” på 40 pund att spendera på drinkar kommer garantera att Mega Week-vinnarna för januari inte kommer behöva ta från sina prispengar på 1 miljon pund för att kunna hålla välsmorda conversationer.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: