Två veckor kvar till Europa Lotteriets Superdraw äger rum

By Per / juni 5, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Två veckor kvar till Europa Lotteriets Superdraw äger rumSpänningen stiger inför Europa Lotteriets Superdraw,  som ger spelarna chansen att vinna en garanterad jackpott på £80 miljoner alldeles oavsett om den existerande jackpotten vinns i den föregående dragningen.

Den här speciella dragningen kommer att bli den andre av sitt slag i år – den första ägde rum den 7 mars, men fick ingen jackpottvinnare i den dragningen, så toppriset fick rollover och nådde £107 miljoner (€129 miljoner) innan den vanns av britten Neil Trotter den 14 mars.

Då denna kommande Superdrawjackpott kommer att bli den största sedan Trotters vinst, så väntas efterfrågan på biljetter stiga ordentligt inför den. När det är dags för en garanterad jackpott uppmuntrar vi därför alla som vill delta i dragningen att köpa sina biljetter till Europa Lotteriet i god tid, för att undvika att behöva stressa i sista minuten.

Om du inte kan vänta tills dess kommer det att bli lottodragningar nu i helgen, inklusive Europa Lotteriets dragning med en jackpott på £85 miljoner (€105 miljoner) samt US Mega Millions-dragningen med en jackpott på US$45, och bägge äger rum ikväll. Morgondagens dragning är SuperEnalotto med en jackptot på €8.1 miljoner och US Poweball  med en beräknad jackpott på US$221 miljoner.

Vilket spel du än väljer att spela nu i helgen, så önskar vi dig all tur i världen.

EuroLotto Sverige

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: