Fredagen den 13 visade sig bli en succé för en spansk spelare i Eurolotteriet

By Per / juli 8, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Fredagen den 13 visade sig bli en succé för en spansk spelare i EurolotterietEn spansk spelare i Eurolotteriet matchade vinstnumren från fredagens dragning för att då dra hem hela £109 miljoner (€137 miljoner) i jackpotten, vilket bevisade att fredagen den 13 faktiskt kan vara tursam trots allt. Otroligt nog var det här sjätte gången en spansk spelare vunnit ellr delat jackpotten, vilket tar topprisvinsterna för Spanien upp till kolossala €321.1 miljoner än så länge i år.

Vinstbiljetten köptes i Parla i Madrid, och nu väntar vi på att den tursamme spelaren ska stiga fram och hämta ut sin nya förmögenhet. Trots att jackpotten inte var den största i lotteriets historia så är det nu med i historieböckerna som Spaniens största vinst någonsin. Innan det var den största spanska vinsten värd €126.2 miljoner, och den vanns i lotteridragningen den 8 maj 2009 av en kvinnlig spelare som valde att förbli anonym.

Fredagens jackpottvinnare var inte den enda spanska spelaren som var tursam i dragningen, tillsammans med tre andra spelare över hela Europa kunde en annan spansk spelare matcha alla fem nummer och en Lucky Star för att därmed säkra andrapriset värt €700 752. Förutom första- och andravinnaren var det över 4.4 miljoner spelare som säkrade priser värda mellan £2.80 (€3.90) för att ha matchat två huvudnummer, till £60,654 (€84,939) för att ha matchat alla fem huvudnummer.

Då toppriset vanns i EuroLotto fredagens dragning har jackpotten nu återställts till £12 miljoner (€15 miljoner) inför morgondagens dragning.

EuroLotto Sverige

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: