Spänningen stiger inför kvällens dragning i EuroLotto Sverige

By Per / juni 14, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Spänningen stiger inför kvällens dragning i EuroLotto SverigeLottospelare förbereder sig inför en spännande dragning ikväll då det finns en jackpott värd hela £109 miljoner (€135 miljoner) att spela för. Kvällens datum, fredagen den 13, klassas av många som oturens dag, så kommer det bli några spelare som trotsar traditionen och vinner stort på den här ökända dagen?

Den stående jackpotten började med en rollover på fredagen den 2 maj och har sedan dess gått elva dragningar i rad utan att få någon toppvinnare. Som följd av det är kvällens jackpott den största vi sett i EuroLotto Sverige sedan den 25 juni 2013 då ett kollosalt toppris på £159 miljoner (€187 miljoner) delades mellan en spelare från provinsen Limburg i Belgien och en från Dublin på Irland.

Trots att jackpotten har lite kvar innan den slår några topprekord så är den nu på femteplatsen på listan över de största Europa Lotteriet-jackpottarna någonsin. Förstaplatsen går till jackpotten på €190 miljoner som vanns av britterna Adrian och Gillian Bayford den 10 augusti 2012. Anmärkningsvärt nog är brittiska spelare också på andraplatsen då Chris och Colin Weir från Skottland drog hem €185 miljoner i juli 2011.

När nu den här kolossala jackpotten erbjuds ikväll ökar också både spelarintresset och antalet sålda biljetter. Om du vill delta i kvällens dragning bör du se till att skaffa biljetterna lång tid i förväg för att undvika att behöva rusa i sista minuten, och behöva utsätta dig för potentiellt långa köer hos återförsäljarna. Eller så kan du undvika köerna helt och hållet genom att köpa biljetterna på nätet via fliken Lotteribiljetter.

Kvällens lottoresultat kommer att finnas tillgängliga att se här bara minuter efter att dragningen ägt rum, så kolla tillbaka här strax efter 20.30 BST för att se om fredagen den 13 varit tursam för dig trots allt!

EuroLotto Sverige

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: