£95 miljoner (€118 miljoner) jackpott gäller i Eurolotteriets dragning

By Per / juni 11, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

£95 miljoner (€118 miljoner) jackpott gäller i Eurolotteriets dragningEurolotteriet erbjuder sina spelare en enorm jackpott på £95 miljoner (€118 miljoner) i dragningen den 10 juni. Det imponerande toppriset är den tredje största jackpotten som setts i lotteriet än så länge i år, och det är resultatet av tio åtföljande dragningar utan en toppvinnare.

Den åtråvärda jackpotten vanns för över en månad sedan, på fredagen den 2 maj, när en brittisk spelare matchade alla sju nummer som drogs för att då dra hem hela toppriset på £73.2 miljoner.

Den största jackpotten som setts än så länge i år vanns på tisdagen den 7 januari och delades mellan en spelare från Spanien och en från Frankrike. Spelarna fick dela på toppriset värt €130,227,770.

Den näst största jackpotten än så länge i år och det största priset som getts ut till en enda spelare kom på fredagen den 14 mars när brittiska mekanikern Neil Trotter var den enda som matchade alla sju dragna nummer. Trotter tog hem det otroliga toppriset på £107,932,603.

Nu när den nuvarande jackpotten drar sig mot £100 miljoner så kommer deltagandet i kvällens dragning definitivt bli högre. Om du vill ha en chans att vinna stort borde du se till att köpa dina biljetter lång tid i förväg för att undvika långa köer hos återförsäljarna. Annars kan du också helt skippa köerna och köpa lottobiljetterna på nätet.

Nätbiljettköp skyddar spelare från stöld, förstörelse och biljettförlust, och om du är tursam nog att vinna får du veta det automatiskt via email eller SMS.

EuroLotto Sverige

 

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: