Eurolotteriet pris värt £1 miljon väntas gå ut den här månaden

By Per / februari 7, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Eurolotteriet pris värt £1 miljon väntas gå ut den här månadenEtt pris på Millionaire Raffle värt £1 miljon kommer att gå ut den här månaden då vinnaren fortfarande inte stigit fram och hämtat ut priset.

Den här biljetten matchade den Millionaire Raffle-kod som drogs på fredagen den 23 augusti 2013, vilken var MFQ213183, och vann därmed £1 miljon. Biljetten köptes från en auktoriserad återförsäljare i Trafford i Manchester, men eftersom biljetten inte hämtats ut på nästan sex månader kommer priset nu att gå ut om två veckor.

Spelaren har fram till 23.00 GMT på onsdagen den 19 februari 2014 på sig att stiga fram och hämta sitt pris på en miljon pund, sedan kommer det att gå ut och pengarna kommer att gå till Good Causes fund. Varje vecka läggs över £35 miljoner till i Good Causes fund, och eftersom det Eurolotteriet grundades 1994 har alltså över £31 miljarder samlats in för att hjälpa genom hela Storbritannien.

Deadlinen närmar sig, så vi föreslår att alla som köpte en biljett i Trafford inför dragningen i augusti kollar sina biljetter omedelbart för att se om de är den saknade vinnaren.

Spela EuroLotto

Andra lotterinyheter

Flera lotteridragningar äger rum över helgen, och ger spelarna chansen att vinna ett antal livsförändrande priser. Kvällens dragning i Eurolotteriet erbjuder en jackpott på €26 / £21 miljoner, medan kvällens US Mega Millions-dragning har en jackpott på US$107 miljoner att spela för. På lördag har brittiska lottodragningen samlat in en jackpott på £6.3 miljoner plus 100 Lotto Raffle-priser som är värda £20 000 styck. Den största jackpotten i helgen är dock amerikanska Powerball-jackpotten värd en imponerande summa på US$247 miljoner.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: