Tisdagens jackpottar inspirerar miljoner

By Per / mars 25, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Tisdagens jackpottar inspirerar miljonerJackpottarna som finns tillgängliga i de tre stora tisdagslottospelen den här veckan har redan inspirerat miljoner att tänka stort, våga drömmar och köpa sig själva en biljett eller ett par, och biljettförsäljningssiffrorna förväntas hålla sig starka tills sekunden då lottoterminalerna stänger ned inför dragningarna. Varför är den här dagen så mycket viktigare än de senaste tre tisdagarna? Det korta svaret är att det inte alls är det, men faktum kvarstår att det är den sista tisdagen på månaden, och att den kommer strax innan många länder ställer tillbaka klockorna för sommartid, vilket ger spelarna ett extra incitament att försöka ta sig ur våren som multimiljonärer.

Kvällens stora pengaaction kommer att börja i Italien med SuperEnalotto. Den senaste SuperEnalotto-jackpottvinsten ägde rum på tisdagen den 18 februari när en biljett matchade alla sex huvudnummer för att därmed vinna €16,412,130. Det har varit 14 spel utan en jackpottvinnare sedan dess, och lottofans hoppas på att kvällens dragning kommer att avbryta den långa serien rollovers för att istället ge dem den stora summan på beräknade €9.3 miljoner.

Vad som än händer i Italien, så kommer uppmärksamheten snabbt att riktas mot Europa Lotteriet, där en helt ny jackpott på £12 miljoner (€15 miljoner) står att vinnas. Jackpotten i den tidigare dragningen på fredagen den 21 mars landades av en enda biljett som hade köps i Schweiz, så det blir intressant att se huruvida någon annan tursam spelare kommer att dra hem en andra vinst så pass snart därefter.

Den tredje stora jackpotten som finns att erbjudas den här kvällen kommer att vara beräknade $20 miljoner till den som lyckas matcha alla nummer som krävs i Mega Millions-dragningen. Den senaste Mega Millions-jackpotten som vanns var nästan exakt en vecka sean, på tisdagen den 18 mars, när två vinnare delade på den otroliga summan $414 miljoner. Kvällens jackpott på $20 miljoner är inte fullt lika imponerande, men det är definitivt tillräckligt för att förändra livet för den som är tursam nog att vinna.

EuroLotto Sverige

Vi lär inte veta om några av dessa tisdagsjackpottar kommer att ge någon multimiljonärstatus lagom till sommaren förrän dragningarna ägt rum, men lycka till till er som tänker ta del av spelen som nämnts, och se till att kolla hit igen imorgon för senaste nytt!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: