EuroLotto-pris värt £12 miljoner kommer att utgå i veckan

By Per / november 25, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

EuroLotto-pris värt £12 miljoner kommer att utgå i veckanTiden börjar ta slut för en brittisk EuroLotto-vinnare att göra anspråk på ett pris värt £12 miljoner, innan det utgår klockan 23:00 GMT på onsdag. Priset i fråga vanns den fredagen den 31 maj 2013 i en speciell EuroLotto-dragning, Millionaire Raffle, där spelare fick chansen att vinna £1 miljon i månaden i ett år istället för det vanliga priset på £1 miljon.

Vem är den saknade EuroLotto-vinnaren?

Den vinnande biljetten köptes i Birminghams Ladywood-område, och matchar Millionaire Raffle-numret JRG437445 för att vinna £12 miljoner. Försöken som lotteriet gjort för att hitta den saknade EuroLotto-vinnaren har varit förgäves, och när priset nu utgår om två dagar så börjar lotteriet uppmana alla som köpt en biljett i Birmingham runt dragningstiden att omedelbart kolla sina biljetter för att se om de är den saknade vinnaren.

Om vinnaren inte kommer fram kommer priset – tillsammans med räntan det tilldragit – att läggas till i Good Causes-fonden. Om priset skulle utgå blir det den näst största priset i brittisk lottohistoria, efter en EuroLotto-jackpot värd £63.8 miljoner som utgick i december 2012.

euromillions lotteriet

Andra lotterinyheter

I helgen var det en mängd lotterijackpottar runt om i världen som inte vanns och istället fick rollover. Den amerikanska Mega Millions-jackpotten fick rollover till otroliga $205 miljoner, det högsta vi sett i lotteriet hittills. Den amerikanska Powerball-jackpotten fick också rollover och är nu värd $60 miljoner. I det europeiska lotterispelet är EuroLotto-jackpotten värd €31 / £26 miljoner efter två dragningar utan toppvinnare, och SuperEnalotto-jackpotten fick rollover för sjuttonde gången och är nu värd €14.6 miljoner.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: