Schweiz firar vinst i EuroLotto Sverige

By Per / mars 24, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Schweiz firar vinst i EuroLotto SverigeDet senaste landet att fira att en av deras invånare vunnit en vinst i EuroLotto Sverige är Schweiz, efter att en schweizisk medborgare matchade alla sju nummer på fredagen den 21 mars, för att då vinna en livsförändrande summa på hela £21,325,022 (€25,493,153). Schweiz är ett av de mindre länderna att delta i lottospelet, så det tenderar inte att lyckas lika ofta som de andra länderna med större befolkningsantal, men det får trots allt njuta av en del jackpottvinster. Den här senaste vinsten är jackpottvinst nummer 14, vilket betyder att Schweiz har fått hela 5 % av alla jackpottar sedan spelet började 2004.

Medan Schweiz ännu inte varit det mest framgångsrika landet vad gäller jackpottvinster i Europa Lotteriet, så har det ändå lyckats betydligt bättre än Irland, som vunnit fem gånger, och Luxemburg, som bara vunnit en gång. De länder som vunnit flest gånger är Frankrike med 71 vinster, Spanien med 61 vinster, och Portugal med 51 vinster. Det totala antalet jackpottar som vunnits sedan spelet började är 279, och du kan läsa igenom hela listan med vinster för de nio deltagande länderna genom att besöka lotterivinstsidan.

Jackpotten för nästa lottospel på tisdag den 25 mars är nu återställt till grundvärdet på €15 miljoner, vilket motsvarar runt £12 miljoner för spelare i Storbritannien. Spelare som vill prova på att vinna genom att ta med en elelr flera av de nummer som inte varit med på sistone borde satsa på huvudnumren 09, 14, 50, 45 och 11 på sina biljetter, och Lucky Star-numren 03 och 11. De som vill följa de vanligaste valda numren borde överväga att använda sig av huvudnumren 50, 04, 44, 19 och 38, samt Lucky Star-numren 05 och 02.

Lottofans som vill kolla bortom Eurolotto Sverige för sin nästa chans att vinna stort är nog mest intresserade av SuperEnalotto-spelet, som just nu har en jackpott värd €8.8 miljoner, och Mega Millions-lotteriet i USA som marknadsför ett toppris på $20 miljoner. Lycka till åt alla lottospelare i veckan som kommer, och glöm inte bort att du alltid kan besöka vår lottoresultatsida för att ta till dig de senaste vinnarnumren så fort som dragningen ägt rum.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: