Eurolotto €100 miljoner Superdraw planerad för fredagen den 6 november

By Per / oktober 22, 2015

Nästa Eurolotto Superdraw kommer att äga rum på fredagen den 6 november 2015, då spelare från hela kontinenten och Storbritannien kommer att ha chansen att få garanterade €100 miljoner (ungefär £73 miljoner) som jackpott.

Superdraws tillkallas vid vissa tillfällen under årets gång, och den senaste ägde rum på fredagen den 5 juni. Den gången fick jackpotten rollover två gånger innan en brittisk spelare drog hem £93.3 miljoner (€129.2 miljoner) på fredagen den 12 juni.​​

Spelarnas fantasi i de olika deltagande nationerna kommer att bli helt galen inför den här enorma jackpottdragningen i november, och wannabe-miljonärer kommer säkert att kolla in sina drömbostäder utifall att de skulle ha tur att vinna.

Minns den där som bara fortsatte och fortsatte!

Den Superdraw som ägde rum på fredagen den 3 oktober 2014 drog igång en lång rad med sex rollovers innan en portugisisk spelare drog hem €190 miljoner (£149.7 miljoner enligt den tidens valutakurs), den största möjliga summan på grund av Eurolottos jackpottak.

EuroMillions

Det var en Superdraw som hade schemalagts för fredagen den 6 juni 2014, men för första gången i spelets historia avbröts den eftersom jackpotten innan fick rollover och nådde över €100 miljoner innan den kunde äga rum. En spansk spelare drog till sist hem €137.3 miljoner (£109.5 miljoner) på fredagen den 13 juni.

Det här kan bli det perfekta ögonblicket för att fundera på att gå ihop med ett syndikat i tid för Superdrawen. Genom att gå ihop med andra spelare och köpa flera biljetter inför en dragning kan du stärka dina chansen arr vinna Eurolotto-priser, och du kan till och med dra hem en ordentlig andel av priset på €100 miljoner! Du kan antingen gå ihop med arbetskamrater eller familjemedlemmar, eller så kan du helt enkelt gå ihop med ett syndikat på nätet som redan finns där för dig.

Besök syndikatavdelningen för att lära dig mer om detta roliga och potentiellt prisvärda sätt att spela på lotterier.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: