Vad är Lördag Lotto?

By Per / augusti 25, 2015

Lördag Lotto är en av veckans två stora lottodragningar från svenska spel lotto, och du kanske inte blir så förvånad över att höra att det spelas varje lördag. Genom att använda rätt system och kolla lotto lördag resultat online kan du öka dina odds att vinna stort – och att vinna stort är verkligen stort på riktigt när det gäller lottoraden lördag. När du satsar på rätt lottorad med lotto joker kommer du snabbt upp i belopp på flera miljoner, den riktigt stora drömvinsten.

Men trots att spelet i sig är väldigt enkelt – välj rätt lottorad och ha rätt i vilka nummer som dyker upp – så finns det många hinder på vägen. Allt för ofta är det till exempel alltid någon som vinner en stor jackpot på lottoraden lördag, och sen inte hämtar ut den förrän det är för sent och pengarna redan gått någon annanstans.

Genom att använda vettiga system för att kolla lotto lördag resultat direkt efter det att resultaten meddelats, så kan du vara säker på att du inte missar det när du väl vinner. Då kan du även hålla koll på vilka nummer som dyker upp mest, så att du kan bygga upp ditt eget system för att vinna stort.

Välj rätt lottorad för Lördag Lotto

Alla har sitt sätt att spela Lördag Lotto och få tag rätt lottorad. Systemet är ju egentligen helt slumpmässigt, men det är som med alla lottospel svårt att inte börja upptäcka olika mönster. En del satsar helt på rader av siffror (som 1-2-3-4 och så vidare), kör egna slumpgeneratorer för att slå systemet, eller använder exempelvis bara höga siffror, en uträknad blandning, eller en blandning av udda eller jämna tal.

Andra använder en klassiker – att ta en födelsedag eller någon annan viktig dag, och spela på den. Eftersom systemet som utnämner vinstraden är helt slumpmässigt spelar det här egentligen ingen roll rent tekniskt, men samtidigt gillar många att känna den här specifika kopplingen till vinsten. På det viset kan man också känna en mycket större vinst när man väl får rätt lottorad och den stora drömvinsten.

Hur fungerar Lördag Lotto?

Det finns som sagt många olika system för hur man ska välja den rätta lottoraden och vinna stort på Lördag Lotto, men i grunden är allt slumpmässigt – även om en del tror sig kunna hitta mönster och system som de kan slå ut helt och hållet och därmed vinna stort. Huruvida detta ens går är något oklart, men det som är tydligt är att många tror sig kunna hitta dessa sätt att öka chanserna.

För många handlar det dessutom inte riktigt om att slå systemet, utan snarare att försöka göra allt lika roligt, även om man är väl medveten om att det faktiskt inte påverkar. Lite som att spela datorspel och klä upp sin karaktär i snygga kläder, kan det vara kul att spela lotto med lite roligare nummer än helt slumpmässigt utvalda.

Vinstgrupper

7 rätt
6 rätt + 1 tilläggsnr
6 rätt
5 rätt
4 rätt

Vinstfördelning

35%
12%
7%
12%
34%

Vinstchanser

1:6 724 520
1:240 161
1:40 027
1:847
1:59

Vinn jackpott med Lördag Lotto

Men hur går det till rent tekniskt? Hur mycket kan man vinna? Det är egentligen inte allt för komplicerat. Lotto Lördag genomförs, liksom Viking Lotto, av Svenska Spel. Du väljer i förhand ut upp till sju siffror som du tror kommer att vinna, och när dragningen väl sker slumpas sju siffror fram. Om du har rätt på alla siffrorna, och får dem i rätt ordning, så är det du som är den lyckliga vinnaren som tar hem drömvinsten.

Om du får till vissa siffror, men inte alla, så är det också ett sätt att vinna stort – det är faktiskt inte alla gånger som någon får alla rätt, däremot är det alltid ett gäng som får mellan fyra och sex rätt. Fyra eller fem rätt är inte en storvinst, men det är tillräckligt för att finansiera det fortsatta spelandet så att du kan köpa fler lotter till nästa gång. Får du sex rätt är det en vinst på flera tusen, och får du sex rätt plus tillägg får du en riktigt imponerande vinst. Den potten hamnar regelbundet på mellan 20 000 och 40 000, beroende på hur många andra det var som fick den rätt den veckan. Får du alla sju rätt handlar det om ännu mer – alltid minst en miljon kronor. Grattis i förskott!

LördagLotto vinstchanserne: Överhuvudtaged 1:55 | Till 7 rätt 1:6 724 520 | Vinstchans Drömvinsten 1:337 915 578

Joker lördag – vinn Lotto med joker

När du spelar lördag lotto kan du välja att lägga till spelet joker lördag, även känt som lotto joker, som ger dig chansen att vinna ännu mer. Det är ett tillägg till dels lördag lotto, men även många andra lottospel av Svenska Spel. Joker lördag ger dig många fler vinstmöjligheter, inklusive spännande kombinationen som gör spelet betydligt mer komplext än det annars skulle vara. Många ser det som en spännande möjlighet att satsa på speciellt när de redan spelet Lördag Lotto ganska länge och börjar vänja sig vid hur det fungerar. Genom att spela lotto med joker kan du vinna flera miljoner varje vecka, och resultaten syns som vanligt tillsammans med vanliga Lotto Lördag resultat.

Många som gillar lottospel brukar påpeka att oddsen att vinna egentligen är försvinnande små. Jag brukar påpeka att trots att oddsen inte är så stora, så växer de ju enormt om du spelar jämfört med om du inte gör det! På samma sätt ökar också oddsen något otroligt om du väljer att satsa på jokertillägget, som inte kostar speciellt mycket extra.

Helt plötsligt får du en rad nya möjligheter som du aldrig skulle ha annars. Och visst fruktar vi alla att vi en vecka skulle låta bli att spela, och just den veckan så vinner våra tal stort? Med Lördag Lotto och Joker Lördag kan du vinna inte bara ett par tusen, utan ett par miljoner kronor. Den stora drömvinsten är kanske inte så stor som Euromillions jackpottpriset – men det är en hel del pengar.

Lotto Lördag resultat

Vad är Lördag Lotto?

När du spelar vill du förstås ta reda på lotto resultat lördag så fort som det bara går – gärna direkt i realtid. Om du haft rätt lottorad och fått den stora drömvinsten vill du ju knappast vänta med att höra om det, eller för den delen – och det här är nog det värsta som kan hända – helt glömma bort det hela, och först långt efteråt inse att du hade vunnit flera miljoner kronor men inte hämtade ut vinsten i tid. Det händer ganska ofta att någon får tag i den rätta lottoraden och rätta lotto, men inte hämtar ut det utan, till synes, glömmer bort att de ens var med. Med Lotto Lördag resultat, precis som de flesta spel, så kan du bara hämta ut vinsten en viss tid innan det är för sent och pengarna istället går någon annanstans.

Genom att använda den här sidan kan du hitta alla lotto lördag resultat direkt efter att de kommit ut – genom att göra en rutin av det kan du ständigt känna dig uppdaterad om vad som händer, och om du skulle vinna drömvinsten så får du veta det på nolltid.

Vi hämtar informationen direkt från svenska spel resultat, vilket gör att vi alltid kan vara säkra på att den är aktuell och säker. Du får också chansen att föra statistik över det hela, och se vilka nummer det är som dyker upp mer regelbundet och i vilka mönster. På det viset kan du bygga upp system och lättare förbereda rätt lottorad inför nästa veckas stora joker lördag.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: