Villkor

Välkommen till Euro Lotto Sverige

 

Vi har ägnat denna webbplats till Europa lotteriet och hoppas att du kommer hitta informationen på den här sidan användbar och informativ, det skulle verkligen göra oss glada medan vi samtidigt uppnår våra mål. Men vi har också blivit ombedda att lägga upp ett litet dokument, för att ha alla ska förstå, så läs vidare för standardvillkoren för användning och gå sen vidare med att läsa de roliga grejerna!

Om du fortsätter att bläddra och använda den här webbsidan går du med på de följande villkoren, vilket tillsammans med får sekretesspolicy styr vår relation till er i samband med den här webbsidan.

Användandet av den här webbsidan styrs av följande villkor:

  • Innehållet på sidorna av den här webbsidan är för din allmänna information och användning endast. Det kan ändras utan förvarning.
  • Varken vi eller några tredje parter ger någon garanti för riktigheten, tidsramarna, prestationen, helheten eller lämpligheten av informationen och materialen som finns eller erbjuds på den här webbsidan för något särskilt syfte. Du är medveten om att sådan information och sådant material kan innehålla oegentligheter och fel och vi utesluter uttryckligen allt ansvar för sådana oegentligheter och fel så långt som det är tillåtet enligt lagen
  • Din användning av någon information eller något material på den här sidan är helt på din egen risk, för vilken vi inte är ansvariga. Det ska vara ditt eget ansvar att försäkra att de produkter, tjänster eller informationen som finns tillgängliga på den här webbsidan möter dina specifika krav.
  • Den här webbsidan innehåller material som ägs av eller är licensierade av oss. Detta material inkluderar, men är inte begränsat till designen, layouten, utseendet och grafiken. Reproduktion är förbjudet förutom i överenskommelse med upphovsrätten, vilket formar delar av de här villkoren.
  • Alla varumärken på den här webbsidan tillhör respektive ägare och har inkluderats för marknadsföring av deras varor och tjänster endast. Kopiering, reproduktion, nedladdning och distribution av några varumärken, bilder eller grafik från den här webbsidan, förbjuds.
  • Då och då kan den här webbsidan också innehålla länkar till andra webbsidor. Dessa länkar tillhandahålls för dig för din bekvämlighet för att ge dig vidare information. De betyder inte att vi godkänner webbsidorna. Vi har inget ansvar för några av de länkade webbsidorna.
  • Du är medveten om och förstår att den här webbsidan använder anslutna länkar och kan motta ekonomisk kompensation för all handling som sker på den här webbsidan, inklusive klick, registreringar eller köp.