EuroMillions erbjuder ännu fler vinstchanser

By Per / oktober 3, 2016
EuroMillions erbjuder ännu fler vinstchanser

Medan EuroMillions tar sig genom den sista veckan innan de stora förändringarna äger rum ser spelare från hela kontinenten fram emot en mängd nya sätt att vinna stora priser, med start nästa vecka. Tillsammans med en högre startjackpot och en ökning till värdet av det vanliga Superdraw-priset, kommer förändringarna göra att de flesta deltagande nationerna erbjuder förbättrade eller helt nya spel med fantastiska priser för sitt lands spelare.

Två Millionaire Maker-pris i Storbritannien

Det kommer att finnas två Millionaire Maker-priser på £1,000,000 att betala ut för varje dragning i Storbrittannien. Dessutom kommer Mega Friday, där ett flertal spelare vinner £1,000,000 och en lyxig upplevelse under den sista fredagen varje månad, att utökas till Mega Week från och med tisdagen den 27 september. Det kommer dessutom ske en månatlig bonusdragninmed en spelpool på £1,000,000 där alla spelare kan delta.

”Ireland Only Raffle”-lotto

Det irländska nationella lotteriet kommer att vara värd för Ireland Only Raffle-lottot varje gång EuroMillions dras, där tio lottinnehavare vinner € 5000 var. Belgiens My Bonus kommer att fungera på ett liknande sätt, där 200 lottospelare garanteras vinna € 500 på en tisdag, och 400 vinster om samma belopp fördelat under fredagen till lottinnehavare vars automatiskt genererade kod matchar de som dras under kvällen.

El Millión-lotteri och Extra Lux

Alla som spelar EuroMillions i Spanien, oavsett om det är under tisdag- eller fredagsdragningen, kommer att registreras i El Millión-lotteriet på fredagen för en chans att vinna €1,000,000. Portugisiska spelare kommer att delta i ett liknande spel med samma jackpot som heter M1LAHO. Luxemburgs Extra Lux ökar prispengarna för spelare som matchar tre eller flera huvudnummer i EuroMillions huvuddragning istället för tidigare två nummer. 

Chance i Schweiz lägger till varje spelares fem huvudnummer till en extra dragning under samma kvällen för chansen att vinna upp till 150,000 scweiziska franc.

Medan alla de tidigare spelen är inkluderade i priset för en EuroMillions-lott i varje individuellt land, måste franska spelare betala en liten extra avgift för att lägga till Etoile+ till sin registrering och vinna ett pris om någon av deras Lucky Stars matchar. Däremot blir det ingen prisökning på kostnaden att spela en vanlig runda av EuroMillions med My Million i Frankrike när förändringarna träder i kraft.

Förbättra din chans att vinna innan EuroMillions förändras

Visste du att, att spela i ett sällskap kan öka dina chanser att kamma hem kvällens åttasiffriga vinst innan förändringarna.

Skapa ett offlinesällskap

Offlinesällskap innehåller en grupp av spelare som tillsammans går ihop och köper ett stort antal biljetter och sedan delar på all vinst. Medan dina chanser att vinna förbättras med varje biljett som du köper till en dragning kan dessa lottsällskap öka sina odds att ta hem ett antal vinster i samma dragning, förhoppningsvis inklusive jackpotten! Brittiska och franska sällskap kommer även att gynnas av att ha flera möjligheter att vinna Millionaire Maker och My Million-dragningar, eftersom de kommer att få en kod som registrerar dem i dessa spel för varje EuroMillions rad de spelar.

Onlinesällskapet

Onlinesällskap är ett annat bra alternativ för att spela EuroMillions, fördelen medatt gå med i en av dessa grupper är att allt det hårda arbetet är slutfört för din del. Du behöver inte jaga efter betalning eller signaturer, du kan undvika att hålla upp kön i din tidningskiosk medan du anger dina flera rader, och priserna delas och betalas automatiskt till varje lottinnehavare i gruppen.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: