Europa Lotteriets jackpott stiger

By Per / april 21, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Europa Lotteriets jackpott stigerEuropa Lotteriets lottojackpott stiger än högre tack vare den femte rollovern i rad i den senaste EuroLotto dragningen i fredags. Toppriset i nästa spel nu på tisdag har nu ett marknadsfört pris på £47 miljoner (€57 miljoner), och många spelare börjar undra om jackpotten kommer att dras hem i april eller om den kommer fortsätta rulla vidare i maj. Det är bara tre dragningar kvar till slutet på månaden, så bägge scenarior är fullt möjliga.

Trots att tanken att lottojackpotten skulle fortsätta få rollover inte är lika spännande som att någon skulle dra tag i den på tisdag, så finns det alltid tolv nivåer av priser förutom jackpotten som kan trösta de som lyckades matcha i alla fall ett par nummer. Som vi såg i fredags när en biljett vann €1.5 miljoner genom att matcha fem nummer och en Lucky Star är det ibland möjligt att få en livsförändrande förmögenhet även när jackpotten får rollover, och det borde uppmuntra spelare över hela världen.

Ett av huvudnumren som drogs i fredags har uppmärksammats som ett som inte synts på väldigt längre, så det var trevligt att se nummer 31 visa sig på nytt. Numren som inte varit med på längst inför nästa omgång är 09, 48, 15, 46 och 02, och de Lucky Stars som inte varit med på längst tid är 06 och 01.

Förra gången som Europa Lotteriets jackpott fick rollover fem gånger i rad fick den rollover ännu en gång innan den drogs hem i det sjunde spelet, på fredagen den 31 januari. Det som hände de förra spelen eller med historiska sekvenser påverkar inte vad som kommer hända i framtiden, men det är ibland bra att se saker med ett djupare kontext. Föregående mönster lär definitivt inspirera några spelare att prova att vinna stort i de kommande veckorna.
Spela EuroLotto i syndikat
Som alltid så vet vi inte om någon kommer att lyckas dra hem jackpotten på tisdag, inte förrän spelet faktiskt spelats klart, men vi önskar alla som tänker delta lycka till med sina biljetter. Vår resultatsida ger dig den senaste informationen om vinstnummer bara sekunder efter att dragningen ägt rum, så håll koll så avslöjas allt med tiden.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: