Njutningen av dubbel rollover på Eurolotto Sverige ikväll

By Per / februari 25, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Njutningen av dubbel rollover på Eurolotto Sverige ikvällLottospelet är bara några timmar ifrån att bjuda spelare över hela Europa på den spännande möjligheten att vinna en dubbel rolloverjackpott värd €31 / £25 miljoner. Fredagspelet gav fansen chansen att få den första dubbelrollovern sedan slutet på januari, när sekvensen av ickevinster blev hela sex dragningar innan en spelare drog hem toppriset som då var värt hela €72 / £59 miljoner. Nu väntar världen på att få se om kvällens jackpott kommer att dras hem på samma vis.

Som alltid har vi en hel del spännande Eurolotto Sverige statistik att dela med oss nu när vi närmar oss veckans första dragning. Vi kan till exempel berätta att de vanligast valda huvudnumren just nu är 50, 04, 19, 11, och 44, och de mest valda Lucky Stars är 05 och 03. De huvudnummer som inte varit med på längst är 09, 14, 40, 07, och 43, och de Lucky Star-nummer som inte varit med på längst är 03 och 11. Inga av dessa nummer har någon högre chans av att väljas jämfört med de andra numren, men det kommer att bli intressant att se om något av dessa nummer kommer at hjälpa någon att vinna stort ikväll.

Det finns bara två möjliga resultat som det kan bli ikvällens jackpott i Eurolotto Sverige – antingen vinns den eller så blir det rollover till månadens allra sista dragning. Om någon vinner det blir den intressanta frågan vilket land som kommer dra hem den stora vinsten – än så länge är Spanien och Frankrike de enda länderna som matchat alla sju nummer. Om jackpotten återigen får rollover kan lottofansen kunna avsluta månaden genom att spela för ännu mer pengar.

EuroLotto Sverige

Medan Europa Lotteriets dubbla rolloverjackpott kommer att dominera européernas tankegångar ikväll, så kommer även SuperEnalotto-spelet att dra till sig en hel del uppmärksamhet där det spelas i Italien med en jackpott på €3.3 miljoner. Samtidigt kommer Mega Millions-jackpotten i USA att vara värd hela $195 miljoner, vilket innebär att den går igenom $200 miljoner-taket om den inte dras hem ikväll. Kolla den här sidan så presenterar vi dig med de senaste resultaten när de kommer!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: