Tisdag 7. Augusti 2012 EuroLotto Jackpot Beräknad Til Imponerande 190 Miljoner Euro

By Per / augusti 5, 2012

Spänning bygger för EuroLotto dragning på tisdag 7. Augusti 2012, eftersom det finns en mycket stor högsta vinsten som söker en vinnare. Tisdag EuroLotto jackpot beräknas uppgå till en imponerande 190 miljoner, därför många spelare hoppas att de kan slå tur och bli vinnarna i detta välta jackpot.

Det är nu den högsta prissumma EuroLotto jackpott har nått i år, men vi måste vänta och se om det kommer att vinnas i nästa drag eller om det kommer att förbli svårfångad och välta igen.

Den sista gången EuroLotto jackpotten vanns var 14 drar sedan den 19 juni, men sedan dess inga spelare har lyckats matcha fem plus två kombinationen dras dock att alla skulle kunna ändra i kvällens dragning.

http://www.playeuromillions.com/sv/home.html

Den största EuroLotto jackpot någonsin vunnit över ett år sedan när Chris och Colin Weir från Skottland matchas numren som dras den 12 juli ösa den mycket imponerande 161 £ / € 185 miljoner euro. Denna uppgår för närvarande till största EuroLotto jackpot någonsin, men vi kan nu bekräfta att ett nytt rekord sätts för den största Euro Lotto jackpotten vinner någonsin.

EuroLotto jackpot på € 190 miljoner och har aktiverat EuroLotto jackpott maxbelopp. Eftersom den nuvarande växelkursen för euro till pounds mår ganska bra om EuroLotto jackpot taket är nått så kan det vara så att högsta vinsten inte ens kan överträffa £ 150 miljoner, men vi ska vänta och se om det rullar över ikväll eller inte först.

Nästa dragning är inte långt borta så se till att du har dina EuroLotto kuponger klara eftersom du inte vill missa chansen att vinna den imponerande jackpot!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: