Spanien firar jackpottvinst med Europa Lotteriet

By Per / februari 10, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Spanien firar jackpottvinst med Europa LotterietSpanien är den senaste nationen att fira en jackpottvinst med Eurolotteriet efter att en spelare matchade alla sju nummer som drogs i dragningen på fredagen den 7 februari. Jackpotten var värd €25,315,477 / £21,037,161, och det gav Spanien den andra jackpottvinsten det här året, exakt en vecka efter att Frankrike uppnått samma nummer. De två nationerna delar nu på alla jackpottvinster som hittills kommit 2014 – spelare från de andra deltagande länderna kommer därmed att bli ännu mer sugna på att försöka komma ifatt.

Trots att Frankrike och Spanien dominerat jackpottvinsterna sedan början av 2014, så är det värt att komma ihåg att vi enbart tagit oss sex veckor in på året, vilket innebär att vi fortfarande har ungefär 88 % av året kvar. Det är gott om tid för de kvarvarande nationerna att vinna flera gånger om och kanske till och med lämna kvar de nuvarande länderna där de står, men huruvida den möjligheten också blir verklighet är någonting vi får vänta och se.

Nästa dragning i Europa Lotteriet nu på tisdag kommer förstås ha en helt ny jackpott på €15 miljoner, och medan grundpriset kanske inte drar till sig lika många som en större rollover hade kunnat, så kommer den att vara väldigt attraktiv för vanliga deltagare, och det finns en anledning för det också. Att vinna €15 miljoner (vilket är ungefär £12 miljoner i Storbritannien) skulle genast göra en tursam spelare lika rik som många professionella fotbollsspelare, skådespelare, och musiker, så det är knappast en småsumma vi pratar om.

Spela EuroLotto

De huvudnummer som inte dykt upp på längst tid på Europa Lotteriet 39, 09, 30, 14 och 40, medan de Lucky Star-nummer som inte varit med på länge är 07 och 03. Vi ser fram emot att se om några av dessa nummer kommer att hjälpa någon att vinna jackpotten nu på tisdag, och om det kanske till och med kan bli ett nytt land som hamnar på kartan över vinnare 2014. Samtidigt önskar vi grattis till Spanien för att de kom ifatt Frankrike!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: