Spänningen byggs upp inför nästa veckas Superdraw i Eurolotto Sverige

By Per / februari 28, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Spänningen byggs upp inför nästa veckas Superdraw i Eurolotto SverigeSpänningen byggs verkligen upp inför nästa veckas Superdraw, nu när dragningen ger spelarna en chans att vinna den garantera jackpotten på £80 miljoner, oavsett om jackpotten kommer att vinnas de kommande två dragningarna.

Jackpotten är den största som vi sett sedan början på januari, så biljettförsäljningarna inför fredagdragningen väntas stiga exponentiellt. Vi rekommenderar alla spelare som vill ta del av dragningen att köpa sina biljetter långt i förväg för att undvika att behöva stressa i sista minuten.

För de spelare som är obekanta med formatet för nästa fredags Eurolotto Sverige-event så kommer det att vara precis som vanligt, med sju nummer som dras från två separata maskiner. Om en spelare matchar alla fem huvudnummer och bägge Lucky Stars så vinner de jackpotten, men om ingen biljett matchar alla nummer så rullas jackpotten vidare till nästa dragning.

Biljetter inför de kommande dragningarna finns tillgängliga på nätet eller från auktoriserade återförsäljare i de deltagande länderna.

EuroLotto Sverige

Andra lottonyheter

Det finns några fantastiska rolloverjackpottar att spela på den här helgen, i en serie med världstäckande dragningar. Med början i de europeiska lottodragningarna kommer kvällens dragning i Eurolotto Sverige att erbjuda en jackpott på £34 miljoner (€42 miljoner), medan morgondagens dragning i UK Lotto har en jackpott på £5.2 miljoner plus 100 Lotto Raffle-priser värda £20 000. Över atlanten har vi kvällens US Mega Millions-jackpott som är värd otroliga $216 miljoner, och morogndagens US Powerball-jackpott som står sig på $60 miljoner.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: