Spanien vinner medan Superdraw närmar sig

By Per / mars 3, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Spanien vinner medan Superdraw närmar sigEn spansk biljett vann jackpotten Eurolotto Sverige förra fredagen, vilket innebär att Spanien dragit till sig ett pris i varenda en av de senaste tre jackpottdragningarna. Frankrike är det enda andra landet som dragit till sig något pris på jackpottarna i år, så folk över hela världen börjar undra om det rör sig om en binationell ledning i år, eller om det kommer att komma något mer land som lyckas dra sig in bland vinnarna den närmsta veckan. Med en helt ny jackpott värd £12 miljoner (€15 miljoner) nu på tisdag samt en garanterad Superdraw som ger hela £80 miljoner* nu på fredag, så verkar det verkligen bli en intressant vecka.

Möjligheten att köpa biljetter för flera dragningar i rad i förväg gör att spelarna kan skriva in sina nummer för både omgångarna nu i veckan med en enda transaktion. Trots att många spelare kommer att köpa flera biljetter inför den stora Superdraw-dragningen på fredag, så kommer somliga också att välja att göra samma sak för första dragningen i veckan på tisdag, och därmed öka sina chanser att lyckas ännu mer.

Vad gäller tisdagens dragning Eurolotto Sverige, så är de huvudnummer som inte varit med på längst tid och som en del fans säkert gärna får reda på 09, 14, 40, 07, och 50, och de Lucky Stars som inte varit med på ett bra tag är 03 och 11.

Med tanke på att det kommer att finnas £80 miljoner att spela för på fredag oavsett hur det går i den föregående dragningen, så är den bästa möjliga lösningen den här veckan att någon vinner jackpotten i bägge dragningarna. Kommer det att hända, eller kommer bägge jackpottar att få rollover? Håll dig uppdaterad så avslöjas allt med tiden!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: