Kvällens Eurolotteriet jackpott är värd €112 / £93 miljoner

By Per / januari 3, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Kvällens Eurolotteriet jackpott är värd €112 / £93 miljonerIkväll får vi se årets första dragning med Eurolotteriet äga rum, och efter nio återkommande dragningar utan en toppvinnare har spelare nu chansen att vinna en jackpott värd €112 / £93 miljoner.

Förra året visade det sig gå riktigt bra för lottospelare, när det var totalt 39 vinnande biljetter. Frankrike kom etta med tio jackpottvinster, följt av Storbritannien och Portugal som bägge fick sju.

Jackpotten på den här dragningen med Europa Lotteriet är den första för 2014, och den har nått imponerande €112 / £93 miljoner efter en följd av rollovers. Frågan är huruvida kvällens dragning kommer se någon tursam spelare fira det nya året med en otrolig jackpot, eller om det kommer få ännu en rollover.

För att få en chans till toppriset, eller till någon av de andra miljoner priserna, måste du se till att du har dina biljetter redo. Biljetter kan köpas på nätet eller från en auktoriterad återförsäljare fram till ikväll klockan 19.30 GMT.

Andra lottojackpottar den här helgen

Morgondagens UK Lotto-dragning erbjuder en kvadruppelrolloverjackpott värd £13.7 million och 250 Lotto Raffle-priser värda £20,000 styck. Jackpotten är den högsta vi sett i spelet sedan det nya formatet på UK Lotto kom på lördagen den 5 oktober 2013, och som följd av att maxantalet rollovers nåtts måste den vinnas nu. Morgondagens specialdragningen innebär att om det inte finns någon spelare som matchar alla sex huvudnummer för att vinna toppriset, då får jackpotten rolldown och delas mellan spelarna i nästa prisnivå.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: