Eurojackpot

Eurojackpot Lotteriet Sverige

EuroJackpot är ett nytt Pan-Europeiskt lotteri i vilket dragningar sker på fredagkvällar.
Första dragningen ägde rum i Fredagen den 23e Mars 2013 i en TV studio i Helsingfors, Finland. Nationella lotterier samlar sina pristillgångar genom deltagandet av befolkningen i respektive land, medan ett Europeiskt lotteri som detta tar tillgångar från flera olika länder för att kunna bygga upp prispooler bestående av ansenliga belopp.

Om huvudpriset inte faller ut, kommer det att rulla vidare till nästkommande dragning. Maxtaket för huvudpriset har satts på 90 miljoner euro medan den minsta Euro Jackpotten ligger på 10 miljoner Euro.

Spela den nya lotto på nätet

Klicka här för att spela EuroJackpot lotto på nätet

Lotter säljs inte via ombud i de länder som inte officiellt deltar i lotteriet. Spelare från de länder kan dock spela online. Sju länder medverkade i lanseringen av den här nya lotteri.

Dessa är: Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Italien, Nederländerna och Slovenien.

Sedan dess har ytterligare sju länder anslöt sig, vilket leder till totalt 14 europeiska länder som spelar Eurojackpot lotto varje fredag ​​i veckan.
De andra deltagande nationer är, återigen i alfabetisk ordning: Kroatien, Island, Lettland, Litauen, Norge, Spanien och Sverige.

Vår roll i det hela är att guida alla svenska onlinespelare i rätt riktning och hjälpa till att etablera det nya euro lotto som ser ut att bli världens största lotteri men säkerligen ett av de mest spännande!

EuroJackpot Resultat

Senaste EuroJackpot Resultat

Här hittar du alltid de senaste resultat och vinnande nummer.

När dragningen i Helsingfors sker kommer vi offentliggöra dess resultat på vår lotterisida. Då denna webbsida har som mål att bli ledande in detta nya lotteri föreslår vi att du lägger till oss som bokmärke i din webbläsare. Tveka inte heller att dela vår länk med dina vänner och bekanta!

Senaste lotto Nyheter

Eurojackpot lotto sverige

Vi ger dig de allra senaste nyheter, inklusive dragningsresultat, senaste detaljer och andra viktiga händelser. Alla nyheter vi tycker kan vara av stor vikt för internationella lotterideltagare kommer att finnas här. Vår nyhetssida visar de senaste inlägg längst uppe på sidan och är uppdaterad ofta så du aldrig behöver missa viktiga nyheter.

Det är vår förhoppning att du uppskattar vårt arbete och om du hittar sajten användbar, kanske du kan berätta dina vänner om oss. Det bästa sättet att göra detta är med sociala dela knapparna – tack på förhand!

Mer information om lotteriet: