EuroJackpot Resultat

By Per / januari 19, 2013

Senaste EuroJackpot resultat är av kärnintresse för de flesta lottospelare. De vinnande lottonummer, en rad på fem huvudnummer och två bonusnummer har makten att göra dig till Sveriges nästa multimiljonär övernatt. Låter det inte rätt enkelt att vinna EuroJackpot lotteriet? Sanningen är att om dina lottonummer enligt beskrivningen ovan matchar en publicerad EuroJackpot dragning, finns det ingen tvekan längre, då är du vinnaren!

EuroJackpot - Spela ett spel få ett spel gratis!

Senaste EuroJackpot Dragning

Denna sida visar dig de senaste dragningar och tal från EuroJackpot. Om du har vunnit något av de många priser, tveka inte och hämta ut vinsten så fort som möjligt för att förhindra onödiga förseningar. Som vi sa innan så håller de flesta svenska spelare koll på sina egna lotto siffror men vissa måste påminnas att de inte bara räcker med att köpa en lott – du måste också dubbelkolla om du har vunnit och hämta ut priset! Bannern nedan visar de senaste Euro Jackpot nummer, klicka på bannern för att se en fullständig uppdelning av sista lottodragning:

EuroJackpot resultat

Första Eurojackpot dragningen ägde rum 23. Mars 2012

Om ingen spelare hittas med den korrekta Euro Jackpot nummer kombinationen kommer jackpotten att flyttas över till nästa dragning. Detta kallas även för en ”roll-over”. Genom detta system växer jackpotten större fram tills den faller ut på framtida dragningar eller fram tills maxtaket på 90 miljoner Euro nås. Ifall det sker förblir Euro Jackpottens storlek på 90 miljoner Euro fram till en spelare träder fram med den rätta nummerkombinationen på fem huvudnummer och två bonusnummer.

Kom ihåg att kontrollera EuroJackpot resultat noggrant och undersöka din biljett noga innan kassering, så att du inte kastar bort en vinnande EuroJackpot lott.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: