EuroJackpot Resultat: Vinnande Numren för Fredag ​​22.03.2013

By Per / mars 23, 2013

Vi har de senaste EuroJackpot resultat för dig och de är mycket överraskande. I denna fredagens lottodragning, 22.03.2013, lyckades ingen Euro Lotto spelare att plocka alla de vinnande numre och priset rullar nu över til nästa dra! Som alltid är en ’rollover’ dåliga nyheter men också mycket goda nyheter på samma gång. En EuroJackpot rulla innebär naturligtvis att ingen har turen att vinna, men å andra sidan att nästa jackpott blir större!

Även om detta fredagens EuroJackpot resultat innebär att ingen lyckades säkra den huvudsakliga jackpott, det innebär också andra spelare har tjänad sig några fina priser under de närmaste nivåerna. Men låt oss tala om den viktigaste del av information: Euro Jackpot vinnande nummer! Och här är de …

EuroJackpot Resultat:
fredagens vinnande nummer – 2013/03/22

Huvudsakliga Euro Jackpot nummer: 05 – 12 – 21 – 43 – 48
Bonus nummer: (05) – (06)

Denna dragning är inte en vanlig en. Detta är den sjunde vecka där ingen lyckas gissa de vinnande Euro Lotto nummer, och nu EuroJackpot har nått ett rekord jackpott! För nästa dragning, fredag ​​den 29 mars, ett pris på € 34 miljoner euro uppskattas. Naturligtvis är det inte en enorm jämfört med Euro Lotto Superdraw. Men det är en stor och spännande jackpott för ett ungt lotteri som vår Euro Jackpot.

Eurojackpot

Även om huvudpriset har rullat över, det fortfarande fanns massor av sekundära tier priser att vinna. Två mycket lyckliga spelare plockade alla 5 stora Euro Jackpot nummer plus en av de extra bonus nummer, för att landa en € 473.705 euro pris var. Förutom dem var denna EuroJackpot resultat också vänlig mot en enkelbiljett innehavare som plockade alla 5 vinnande nummer, utan någon av de extra bonus siffror, och tog hem pris för 128.666 € euro. Du kan kontrollera de fullständiga resultaten från euro jackpot genom att klicka på bannern ovan.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: