Garanterat 100 € / £ 80m Euro Lotto Superdraw + 320 miljoner Powerball

By Per / mars 22, 2013

Euro Lotto Superdraw är ikväll!

Ikväll ser vi den förväntade Garanterat 100 € / £ 80 miljoner euro Lotto dragning, vilket spelare över hela Europa har väntat på sedan det meddelades knappt en månad sedan. Sedan euron Lotto jackpot har varit ganska lågt för den första delen av 2013, är denna möjlighet att vinna en mega jackpot riktigt spännande för lotteri spelare – men kommer någon att kunna matcha alla fem lotteri nummer och två lyckliga stjärnor för att vinna detta pris på natten?

Om ingen lyckas matcha alla nummer som krävs för att vinna jackpotten, kommer priset rulla över till nästa dragning, precis som en vanlig jackpot. Skillnaden är att denna gång kommer rollover jackpotten fortsätta från € 100 / £ 80.000.000 pris, så vi kunde se en ännu större premie! Dock spelare över hela kontinenten kommer utan tvekan att spela för en seger – inte en välta – ikväll!

Förra gången Euro Lotto höll en Superdraw var 28 september 2012, när en spansk biljett innehavare lyckades uppsamlare jackpotten. Den Superdraw innan som hölls i oktober 2011, som rullade över till nästa dragning och slutligen vanns av brittiska paret Angela och Dave Dawes och fick 117 € / £ 107.000.000.

Superdraws finansieras genom att använda överskottsmedel i Euro Lotto Booster Fund till att toppe jackpotten upp till ett visst belopp och i kvällens fall en extra € 79/62 miljoner euro läggs till prissumman. Så, om du vill vara i med en chans att följa i fotspåren av de sista två Superdraw vinnare och paketering denna högsta vinst, glöm inte att köpa dina biljetter i god tid för dragningen ikväll, antingen online eller från din närmaste återförsäljare. Lycka till att spela den första Euro Lotto Superdraw av 2013!

Powerball lotteri jackpot är $ 320.000.000 dollar!
Ta en gratis biljett

Imorgon lördag finns det en annan stor jackpott på spel. Den amerikanska Powerball jackpott har växt och växt. För närvarande uppgår till $ 320.000.000

Du kan spela Powerball online oavsett var i världen du befinner dig, precis som Euro Lotto. Lotterymaster erbjuder biljetter till båda dessa lotterier och de erbjuder också nya kunder en gratis biljett! Klicka på bannern nedan för mer information:

EuroLotto
About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: