Eurolotto superdragning firar nytt format och större vinster

By Per / september 15, 2016

Som Eurolotto onlinelotteri-spelare vet du säkert redan att världens favoritlotteri, Eurolotto, är inställt på att locka ännu fler spelare tack vare de kommande förändringarna som gäller från och med den 24 september 2016.

Här kommer en kort sammanfattning av förändringarna i Eurolotto som påverkar dig när de träder i kraft:

  • En särskild superdragning kommer att äga rum den 30 september 2016, där den garanterade jackpotten ökar från €100,000,000 till €130,000,000
  • Antalet Lucky Stars kommer att öka från 11 till 12
  • Större jackpotomsättningar
  • Startsiffran för en jackpot ökar från €15,000,000 till €17,000,000

Förändringar i jackpotten

Superdragningar

Om det finns någon lottdragning som onlinelotteri-spelare har väntat på under år efter år, så är det Eurolotto superdragning!I år kommer lotterispelare att bli bortskämda med en extraordinär och unik supereventdragning som kommer att äga rum på fredag den 30 september 2016.

Startsiffran för en jackpot

Den garanterade startsiffran för en jackpot kommer att öka från 15,000,000 till €17,000,000 (från £12,000,000 till ca £14,000,000).

Förändringar i nummer

Spelare kommer fortfarande att välja fem huvudnummer från 1 till 50, men istället kommer att välja mellan 12 Lucky Star-nummer istället för 11. Detta kommer att förlänga oddsen att vinna, men kommer att vidra till att skapa ännu större toppvinster när alla förändringar är satta i rullning.

Förändringar av Lucky Star-siffrorna ger större Eurolotto lotterijackpotter. Detta innebär att, i likhet med de amerikanska lotterier som genomgick en del ändringar, att Eurolotto-spelare kommer att se dubbelt så många jackpots värda mer än £50,000,000 under hela året.

Just nu väljer spelare i Eurolotto lotteri fem huvudnummer mellan 1-50, och två Lucky Star-nummer från 1 och 11. Efter att förändringarna i september har genomförts så kommer spelarna istället kunna välja sina Lucky Star-nummer från 1-12.

Fler priser, fler miljonärer

När en ser på saken kan det se ut som att förändringarna på Eurolotto lotteri inte är fördelaktiga för lottospelare. Det är i själva verket raka motsatsen – genom att justera priset på de tillgängliga lotterna och turnummren kommer Eurolotto kunna erbjuda större priser till sina spelare, och fler möjligheter att bli miljonär.

Tack vare föreslagna implementeringar kommer startsiffran för Eurolotto jackpot att ligga på £14,000,000, och antalet jackpots på över £50,000,000 kommer att mer än fördubblas. Sally Cowdry Konsument- och detaljhandelschef, Camelot

Sally Cowdry, konsument- och detaljhandelschef på Camelot, sade ”Eurolotto har alltid fångat den brittiska allmänhetens fantasi med dess spännande jackpots och flertalet multimiljonvinnare – som ökar det belopp som ges till välgörenhet under tiden. Det har blivit dags att återuppliva spelet och att lyfta det till nästa nivå. Dessa förbättringar kommer att göra just det, vilket hjälper oss att leverera ännumer för våra spelare och Storbrittanniens välgörenhetsorganisationer under de kommande åren.

När kommer superdragningarna att äga rum?

Superdragningar sker ofta på Eurolotto årsdagar, samtidigt som viktiga regeländringar, eller för att fira speciella datum och händelser. Även om de exakta datum kan vara svåra att förutse, har åtminstone en superdragning hållits varje år sedan 2007, medan tre hölls under 2013, två under 2014 och tre igen år 2015.

Vad är skillnaden mellan en superdragning och en evenemangsdragning?

Evenemangsdragningar liknar superdragningar, som vanligtvis sätter jackpotten på €100,000,000 oavsett det nuvarande beloppet. Den största skillnaden är att en evenemangsdragning äger alltid rum i samband med ett firande, och prispengarna omsätts inte om ingen vinner. I motsats till en superdragning så rullar prispengarna ner till nästa nivå tills allt är uttömt om ingen vinner i en eventdragning. Detta innebär att eventdragningar vanligtvis genererar fler vinnare, men har inte samma möjlighet att växa till den storlek som i en superdragning. Det bästa exemplet på en eventdragning är Eurolotto jullotteri.

Är du redo att spela Eurolotto?

Ivrig att få ta del av det helt nya Eurolotto vinnande action? Eftersom du redan kan köpa Eurolotto superdragnings-lotter, kan du bli den första som får tag på en! Med massor av lotteripengar i potten och odds på 1 av 13 att lämna med en vinst, är varje lott du köper från oss en chans till multimiljonvinster.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: