€97 / £81 miljoner stor EuroLotto jackpott och 25 UK Millionairesikväll

By Per / december 31, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

€97 / £81 miljoner stor EuroLotto jackpott och 25 UK MillionairesikvällMedan slutet på året närmar sig allt mer och folk förbereder sig inför att fira nyåret, kommer lotterispelare bli glada att få veta att EuroLotto erbjuder dem en sista chans att bli en 2013-miljonär ikväll! Inte bara är det en enastående jackpott värd €97 / £81 miljoner som är på spel, men ikväll har vi också dragningen för den långt efterlängtade UK MillionaireRaffledragningen på nyårsafton, som kommer att göra 25 spelare till miljonärer omedelbart!

Alla spelare är automatiskt med i UK MillionaireRafflenär de köper en brittisk EuroLotto biljett. En kod som består av tre bokstäver och sex siffror (ex ABC123456) följer med varje nummerrad som köps, och sen när huvuddragningen ägs rum, väljs 25 koder slumpmässigt, och dessa vinner var sitt pris värt £1 miljon!

För att vinna ett MillionaireRaffle pris måste spelare matcha raffle koden exakt, så du föreslås använda en raffle checker för att undvika några misstag.

Spela EuroMillions lotteriet

Spelare påminns också kolla sina huvudlottonummer samtidigt, då det är möjligt att vinna i bägge sektioner med samma biljett! Priserna på huvudspelet kan vinnas genom att man matchar två huvudnummer uppifrån, och jackpotten delas ut till den eller de spelare som matchar alla fem huvudnummer och två Lucky Stars rätt.

Lycka till till alla som spelar ikväll!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: