EuroLotto Sveriges rolloverjackpotspel närmar sig

By Per / januari 14, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

EuroLotto Sveriges rolloverjackpotspel närmar sigKvällens rolloverjackpottspel i EuroLotto Sverige närmar sig, och nu kan vem som helst som läser dessa ord vara blott sju nummer och ett par timmar ifrån att vinna jackpotten på beräknade €21 / £17 miljoner. Oavsett om jackpotten kommer att vinnas kommer miljoner spelare helt säkert få sig några tröstpriser, och en del av de priserna kommer definitivt ha livsförändrande påverkan på de det gäller.

Som återkommande läsare vet vid det här laget med tanke på våra nyheter om de ’rosa numren’ igår, så påverkar urvalen som inkluderas på ett givet lotteri inte oddsen varken positivt eller negativt. Oddsen att vinna ett pris i spelet med en enda biljett är runt 1 på 13, och så är fallet oavsett om du spelar med tursamma nummer, betydelsefulla datum, eller bara helt slumpmässiga nummer.

Eftersom metoden som användes för att välja numren i Eurolotteriet inte påverkar oddsens framgång, så tycker många spelare om att hålla koll på vilka nummer som presterar väl historiskt, och vilka som inte gjort så bra ifrån sig, för att sedan basera sina val på det.

Just nu och enligt den senaste statistiken som nämndes precis är de tal som det var längst sedan de drog 34, 16, 04, 21, och 47, och de Lucky Stars som det var längst sedan sist för är 04 och 09. De spelare som gillar att följa så kallade ’heta nummer’ vill nog veta att de mest dragna huvudnumren är 50, 04, 11, 44, och 38, medan de mest dragna Lucky Star-numren är 05 och 03.

Spela EuroMillions lotteriet

Vi vet ännu inte om någon av dessa nummer kommer att hjälpa någon att vinna jackpotten på €21 / £17 miljoner, och det vet vi inte förrän senare ikväll, men lycka till till alla som kommer att försöka vinna tisdagens dragning i Eurolotteriet – och se till att komma tillbaka hit imorgon för nästa runda med Eurolotto resultat!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: