Tisdagens vinnare av Euro Lotto jackpotten tar sitt pris

By Per / december 2, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Intervju med en Euro Lotto-spelareFörra tisdagens Euro Lotto dragning såg vi en brittisk spelare vinna jackpotten värd €32 / £27 miljoner genom att lyckas matcha alla fem huvudsiffror och de två Lucky Stars. Nu, ett par dagar efter dragningen och lagom i tid för den festliga högtiden, har ägaren till den jackpottvinnande biljetten kommit fram och hämtat ut sitt pris.

Jackpotvinnare valde att förbli anonym

Vinnaren, som valt att förbli anonym, köpte sin biljett i County Tyrone i Nordirland, och kontaktade lotterianställda på fredagen för att hämta sitt pris.Brittiska lotteriarbetare har bekräftat att biljetten är giltig och priset utbetald, men eftersom vinnaren valt att förbli anonym kommer inga fler detaljer att släppas.Trots detta har lokala översvämmats med rapporter om att jackpottvinnaren är Margaret Loughrey, en 48-årig arbetslös kvinna frånStrabane.

Efter den här vinsten har ännu en brittisk biljett matchat numren på fredagens Euro Lotto dragning, och vunnit toppriset på hela €15 / £12 miljoner. Den lyckosamma vinnaren blev den andra brittiska jackpottvinnaren i rad, den fjärde brittiska spelaren som vann toppriset i november, och den sjunde jackpottvinnaren från Storbritannien det här året.

Spela EuroMillions lotteriet

Den största Mega Millionsjackpotten står på spel

Morgondagens amerikanska Mega Millions dragning ger spelarna chansen att vinna en jackpott värd$257 miljoner, efter att det inte var någon toppvinnare i fredagens dragning. Det här är nu den största Mega Millions jackpotten vi sett på över 20 månader, då toppriset fick rollover till kolossala $656 miljoner, den största som setts i amerikansk lottohistoria.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: