EuroLotto Sverige: spänningen stiger

By Per / mars 11, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

EuroLotto Sverige: spänningen stigerLotterispelare är mycket spända inför den jackpot på £92 miljoner (€112 miljoner) som kommer att delas ut under kvällens dragning i EuroLotto Sverige. Jackpotten har blivit så här enorm på grund av att den rullade över i Superdraw-spelet på £82 miljoner (€100 miljoner) förra fredagen, men hur den blev så stor är ju inte lika viktigt som var den kommer att hamna så småningom. Kommer den att rulla över igen så att vi får ett ännu större spel att njuta av i slutet av veckan, eller kommer någon lyckas med att matcha alla sju av de nummer som kommer att dras ikväll?

Som vanligt får vi bara svaret på den frågan efter att dragningen har skett. De som har för avsikt att delta i spelet men som ännu ej har inhandlat biljetter är rådda att försäkra sig om sina platser online så snart som möjligt för att undvika sistaminutenrusningen. Spelare som har för avsikt att köpa exakt samma antal biljetter som vanligt bör kanske lägga in flera dragningar i förväg så att de också har en chans att vinna fredagens jackpot, oavsett vad som händer under kvällens spel.

Alla som tycker om att använda sig av EuroLotto Sverige-statistik för inspiration när det gäller att välja nummer gör bäst i att minnas att de främst uteblivna huvudnumren just nu är 09, 14, 07, 50 och 24, medan de mest uteblivna Lucky Star-numren är 03 och 11. Spelare som föredrar att följa ”heta nummer” som väljs oftast bör fokusera på huvudnumren 50, 04, 19, 38 och 44, såväl som Lucky Star-numren 05 och 02.

Regelbundna läsare som har koll på lotterispel världen över kommer att bli relativt vana vid att se stora jackpotsummor, och det gör det lätt att ta sådana stora summor för givet. Även om det är sant att potten på 92 miljoner pund (112 miljoner euros) som delas ut av EuroLotto Sverige inte verkar lika imponerande som den på 309 miljoner dollar som kommer att finnas tillgänglig i Mega Millions-spelet så är det ändå en oerhörd summa. För att sätta saker i perspektiv så kan vi berätta att 2013 Sunday Times Rich List konstaterade att One Direction är Storbritanniens rikaste pojkband med en samlad förmögenhet på 25 miljoner pund. Detta innebär att den spelare som vinner kvällens jackpot på 92 miljoner pund (112 miljoner euros) med Europa Lotteriet kommer att bli nästan fyra gånger rikare – och den personen behöver inte ta en enda ton för det!

EuroLotto Sverige

Vi ser fram emot att ge er alla de senaste nyheterna imorgon. Under tiden så önskar vi lycka till er som kommer att delta, och glöm inte bort att skicka en rad till oss om du kammar hem storkovan!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: