Tisdagens jackpott i Eurolotteriet beräknad vid €180/$231 miljoner

By Per / oktober 20, 2014

Tisdagens toppris i Eurolotteriet får spelare från London till Lausanne och vidare bort att köpa biljetter med förhoppningen att de ska kunna bryta rollover streaken och dra hem jackpotten på €180/$231 miljoner. Det kommer bli en spännande kväll där miljoner människor väntar på att siffrorna ska dras i Paris! Storpriset kommer nu efter fyra dragningar utan en toppvinnare.

euromillions superdraw och homie

Att bli en jackpottvinnare på Euro Lotteriet kan vara nog för att hålla dig resten av livet, men du vill se till att du har ett bra pengaflöde så att saker och ting blir lättare. Folk snackar om att investera stora summor för att kunna generera inkomst utan att arbeta, och sen lägga undan en del av det för investeringar och vanligt sparande för att kunna hålla igång pengarna medan du lever ditt spännande liv.

Kolla in vår satsning för gratis biljetter

För all enkelhets skull kan vi förutsätta att du vinner och får en duglig summa på €180 miljoner.
Dela upp det här i fyra delar:

  • Du skulle kunna använda €40 miljoner för att bli av med alla skulder och köpa in lyxsaker som ett par fastigheter, en eller ett par sportbilar, saker åt dina vänner och din familj, eller ett helt rum med hundvalpar. Du skulle kunna klara dig väldigt länge på alla de pengarna!
  • Efter det kan du lägga €35 miljoner på precis det som du tycker om. Skydiving, rymdforskning, bygga ett kexproduktionsimperium som utmanar McVitie’s – med en vinst på Europa Lotteriet kan du satsa på precis det som du är intresserad av!
  • Vill du behålla en del för sämre tider? Lägg ytterligare €35 miljoner på ett gammalt vanligt konto. Om du lägge runder €35 miljoner på ett vanligt konto (eller tolv) regular current account (or twelve) med en räntesats på 0.5%, så får du ränta på totalt runt €175 miljoner på pengarna – mer än nog för att hålla igång bankbalansen som du drömmer om.
  • Räcker inte vanliga räntesatser för dig? Slänger du in €35 miljoner på ”säkra” investeringar i lågrisksfonder, som ger dig mer flexibilitet än standardsparningar och med större vinster.

Om du redan drömmer om att gå in i en finansrådgivares kontor imorgon bitti och meddela att du vinner ett pris på nio siffror (precis efter att du sagt åt din chef var hen kan dra) så får du se till att köpa biljetter till Eurolotteriet innan försäljningen stänger vid 19:30 BST (20:30pm CEST) ikväll.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: