Trippelrollovern i Eurolotteriet stjäl rampljuset

By Per / april 14, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Trippelrollovern i Eurolotteriet stjäl rampljusetLottospelet kommer vara det som stjäl förstasidorna nu på tisdag tack vare att det erbjuder spelarna en trippelrolloverjackpott med ett uppskattat värde på hela £33 miljoner (€39 miljoner). Det är ganska mycket mer än de $28 miljoner som kommer att vara uppe för spel i Mega Millions-spelet, och det slår verkligen sönder de €13.5 miljoner som finns tillgängliga för spelarna i SuperEnalotto. Huruvida Eurolotteriet kommer att få rollover en fjärde gång, eller äntligen ha en vinnare, det får vi bara vänta och se.

I vår förhandsgranskning förra veckan nämnde vi några Eurolotteriet-nummer som inte dykt upp på ett bra tag men som nu börjar dyka upp. Tja, det hände visst igen – på fredag, tack vare att den Lucky Star som inte varit med på längst tid, 04, dök upp. Det är också värt att notera att en av de nummer som väljs mest, numret 19, också dök upp.

Det finns inte direkt någon magi vad gäller så kallade heta eller kalla nummer, och du kommer definitivt inte få någon matematisk fördel när du satsar på dem, men om du är ett fan av lottostatistik så vill du säkert ta med några av de numren i dina biljetter. De huvudnummer som inte varit med på ett tag nu är 09, 14, 48, 31 och 15, och de Lucky Star som inte varit med är 06 och 01. För de som föredrar numren som väljs oftast, så är huvudnumren 50, 04, 19, 44 och 38, och Lucky Stars är 05 och 02.

Den senaste jackpotten i Eurolotteriet drogs hem på tisdagen den 1 april, så det har varit ett tag sedan någon lyckades slå oddsen och bli en multimiljonär som resultat. Men spelare är ändå sugna på att göra slut på den här raden rollovers, och ett stort antal av dem kommer att välja att försöka öka sina chanser genom att köpa flera biljetter.

EuroLotto Sverige

Medan spelet och dess trippelrollover säkert kommer att dominera i nyheterna den här veckan, så har dragningarna i Mega Millions och SuperEnalotto också stora möjligheter att stjäla rampljuset, speciellt om någon av dem levererar och spelets jackpott får rollover igen. Kommer det att hända? Stanna kvar så får du snart veta!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: