EuroLotto Sverige dominerar lottonyheterna

By Per / januari 7, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

EuroLotto Sverige dominerar lottonyheternaVi nämnde igår att tisdagens spel på EuroLotto Sverige den här veckan kommer att erbjuda en jackpott som efter flera rollovers nu är värd runt €127 / £105 miljoner, och detta faktum dominerar verkligen lottonyheterna runtom i världen idag. Medan vi är precis lika exalterade inför dragningen som alla andra, så vill vi ta detta tillfälle att påminna om att det finns en del andra lotterispel som planeras den här kvällen, och ett par av dem har jackpottar på åtta siffror, som verkligen kan vara värda att vinnas.

De största jackpottarna tillgängliga

Den största jackpotten som erbjuds ikväll (förutom den självklara) är SuperEnalotto i Italien. Jackpotten i det här spelet har fått rollover i flera veckor, och det vore inte en särskilt stor överraskning om den fick rollover ikväll igen. De goda nyheterna är att omkvällens jackpott på €23.3 miljoner inte får någon vinnare som lyckas matcha alla fem huvudnummer ikväll, så kommer det fortfarande finnas fyra nivåer med tröstpriser att belöna spelare som lyckades i alla fall delvis.

Den andra stora jackpotten som finns tillgänglig att vinnas ikväll är Mega Millions i flera delstater i USA. Jackkpotten kommer att vara värd garanterade $15 miljoner, och en andra nivå med priser på $1 miljon kan ge spelarna ett livsförändrande resultat även om toppriset får rollover till nästa dragning. Oddsen att vinna något pris alls med en enda biljett är runt 1 på 15.

Vad än som händer i EuroLotto Sverige, SuperEnalotto, och Mega Millions ikväll, så finns det gott om fler chanser att vinna stort i andra lotterispel senare i veckan. Sen är det förstås så att om en spelare har tur nog att få sina nummer dragna ikväll då kommer resten av veckan bli en enda stor gratulationsfest. Lycka till till er som spelar i någon av de nämnda spelen ikväll, och glöm inte att besöka oss igen imorgon för att läsa om resultaten!

Spela EuroMillions lotteriet

Lycka till till alla som spelar för EuroLotto-jackpotten på tisdag, och se till att kolla dina nummer så snart som möjligt efter dragningen för att se till att du kan hämta ut din vinst utan fördröjning!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: